Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pala2

    csendes tag

    válasz asdf_ #4699 üzenetére

    Létezik olyan NET is, amihez nem kell telefonvonalat rendelned "... Telefon előfizetés nélkül...".
    A telefon vonaladat nem vágták le, nem kellett újra kiépíteniük, te fizetted az ADSL díját, amire "hűséget" fogadtál.
    Tehát a "közvetítő közeg" adott maradt, hogy szolgáltassanak, akkor Ők is tegyék a dolgukat és szolgáltassanak. Vagy jelezték, hogy, amennyiben lemondod a telefont, úgy ők nem tudják neked biztosítani az ADSL szolgáltatásukat? Neked ezt honnan kellene tudnod, nem neked kell lenni a "távközlési" szakembernek.
    Te, csak a beszédcélú telefonszolgáltatást mondtad le, amire már nem volt szükséged. Ebben az esetben elveszik a telefonszámodat és passz.
    Az, hogy az ADSL szolgáltatás (technikailag) ugyan annak a kábelnek (érpárnak) egy más frekvencia tartományában működik, csak nekik kedvező, mert többcélúan tudják hasznosítani, a kettő csak olyan formán függ egymástól, hogy mindkettőnek kell a "tyúkbél", amiben dzsavelnak az elektronok.
    Szerintem, hibáztak, hogy nem hívták fel a figyelmed, hogy így nem tudnak neked szolgáltatni, vagy arra, hogy akkor még pluszban rászámolunk egy "Telefon előfizetés nélkül" ADSL pótdíjat (kb. 1200 Ft/hó), mert van ilyen is, ezért joggal gondolhattad, hogy nem szükséges a (beszédcélú) telefon előfizetés megléte is az ADSL-hez. (bár a neve a csomagoknak kiegészül "solo" utótaggal)
    Ha meg továbbra is kaptad a szolgáltatást (miután lemondtad a telefont), akkor semmi, számodra észrevehető akadálya nem látszott a döntésednek, mint ebben a szakmában "laikusnak".

    Ne add fel, nem lesz egyszerű, de szerintem küzdeni kell velük.
    Arra koncentrálj, hogy te, amire hűségnyilatkozatod volt, azt teljesítetted. Másrészt, érezhetően nem lehetetlenült el az ADSL szolgáltatás, mivel az továbbra is működött.

    pala

Új hozzászólás Aktív témák