Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#651) smog86

smog86
(senior tag)

UPC árakat emelt!

Január 31.-ig az árak:
1Mb
Normál havidíj: 2600Ft
Akciós havidíj: 1300Ft
2,5Mb
Normál havidíj: 3400Ft
Akciós havidíj: 1700Ft
8Mb
Normál havidíj: 5200Ft
Akciós havidíj: 2600Ft

Február 1.-től az árak:
1Mb
Normál havidíj: 3000Ft
Akciós havidíj: 2600Ft
2,5Mb
Normál havidíj: 4000Ft
Akciós havidíj: 3400Ft
8Mb
Normál havidíj: 6100Ft
Akciós havidíj: 5200Ft

Jól látszik, hogy az eddig Normál havidíj lett most az Akciós havidíj és a Normál havidíj megnőtt.

[ Szerkesztve ]

RIP MALÉV

(#652) Dictator^ válasza smog86 (#651) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

Nem tudom ezt hol olvastad, de nálam nem ez van kint az oldalon.

Ja baze most nézem, hülyeséget írsz, az akciós ár, csak januar 31ig volt... nálam a 8bit akció nélkül is 6000FT... most meg 5200.

[ Szerkesztve ]

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#653) smog86 válasza Dictator^ (#652) üzenetére

smog86
(senior tag)

Eddig 8Mbit 5200Ft volt akció nélkül, akcióban 2600Ft.
Most 8Mbit 6100Ft akció nélkül, akcióban 5200Ft.

[ Szerkesztve ]

RIP MALÉV

(#654) Dictator^ válasza smog86 (#653) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

Nem, egy akció volt, ami januar 31ig volt.
Azért volt 5200-ról 2600-ra akciózva.

(#655) enginev3.0 válasza Dictator^ (#654) üzenetére

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Ja mi is erre a féláras akciónál váltottunk 1bájtról 2.5bájtra, sok különbség nincs, :(((

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#656) Dictator^ válasza enginev3.0 (#655) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

Hát 1 és 2,5 megabit között kellene lennie különbségnek.
Olyan 120körül töltesz az egyikkel, a másikkal meg 320al kb.

(#657) smog86 válasza Dictator^ (#654) üzenetére

smog86
(senior tag)

Most is "kedvezményes"...
Pl. 1Mb-os:
3000Ft
2600Ft

[ Szerkesztve ]

RIP MALÉV

(#658) smog86 válasza smog86 (#657) üzenetére

smog86
(senior tag)

Vagy ők úgy gondolták, hogy az áthúzott ár is kedvezményes ár?
Mert akkor nem csak engem tévesztett meg, hanem őket is: adslvaltas.blog.hu
Normál havidíjnak a januári áthúzott árat írták és a nem áthúzottat írták úgy, hogy január 31.-ig van.

RIP MALÉV

(#659) enginev3.0 válasza Dictator^ (#656) üzenetére

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Igen olyan különbség van, de a 320 inkább csak 300. Viszont pingben, és youtube videó betöltésben sok különbség nem igazán van

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#660) dr.bubo válasza smog86 (#653) üzenetére

dr.bubo
(őstag)
LOGOUT blog

A 8Mbit-et 5200Ft/hó ért kaptad, de akció-ban jan. 31-ig a havidíj 2600Ft volt. Tehát, ha 2010. novemberében vagy decemberében kötöttél volna szerződést a internetre, akkor a decemberi, januári havidíjad 2600ft lett volna, februártól pedig a teljes ár: 5200Ft/hó

Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

(#661) betonfelhő

betonfelhő
(tag)

kedd óta botrány szar a sávszélesség. másnál hogy áll?

[ Szerkesztve ]

>> I'll find you. Winter talisman. Hiding beside me in the snow. Fallen.....

(#662) enginev3.0

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Nagykátán miért van kint a UPC fiber power-es papír ? pontosan a Rossmann-al szemben, egy újságárusnál bacott nagy plakáton reklámozzák a fiber powert hogy RENDELJ MOST 3000FT 15MBit blabla csak ennyit sikerült elolvasnom :F

(#663) enginev3.0

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Gratulálok a UPC-nek.

Jövök hazafelé suliból, (Nagykáta) és nagy örömmel látom hogy kint van VÉGRE a Fiber Power plakát 29-es körzet, HIHETETLEN, írtam haveromnak, két perc alatt bent volt az anyjával a UPC-nél hogy érdeklődjön hogy smint... a nonstop ott ülő 40+ éves nő a világáról nem tud nem még hogy arról mi folyik a munkahelyén, azt mondta nincs FP és nem is lesz pár évig.

Haverom és az anyja kb hülyének nézett, mert ők nem arra mentek mint én így a plakátot sem látták. Ezután biciklivel bementünk haverommal, természetesen a plakát ott virított az újságos oldalán (kb 3méter magas, és 1méter széles nagyságban)

Felhívtam a UPC-t, és azt mondta hogy ott akkor csúnya elplakátolás történhetett...

Hát mondom ez hihetetlen

PLAKÁT!!!!

:W :W :W

Tök jó most látom én is ott vagyok a képen, ahogy fényképezem :DDD

Bárki megtekintheti (ki tudja hány napig) a plakátot Nagykátán a Dózsa György úton, Roszmannal szembe!

[ Szerkesztve ]

(#664) bigdigit válasza enginev3.0 (#663) üzenetére

bigdigit
(őstag)

be kell perelni őket izgatásért. :C

(#665) orkester válasza enginev3.0 (#663) üzenetére

orkester
(senior tag)

Ma láttam, hogy egy pont ugyanilyen plakát van Vecsésen is az újságosnál felrakva. A Kinizsi utca - Dózsa György út kereszteződésnél. Úgyhogy itt vagy készül valami vagy tényleg ennyire bénák. :U

Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24.

(#666) smog86 válasza orkester (#665) üzenetére

smog86
(senior tag)

Utóbbi... :DDD

RIP MALÉV

(#667) enginev3.0 válasza orkester (#665) üzenetére

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Én arra gondoltam hogy lehet így próbálják gyűjteni a lehetséges előfizetőket, és ha összegyűlik x darab akkor kiépítik, de mivel a UPC -nél a csaj azt mondta hogy sok évig nem is lesz, és a telefonon is azt mondták hogy az lehetetlen így tényleg az utolsó :W

(#668) Dictator^

Dictator^
(PH! addikt)

Reggel felkeltem 150k letöltés mellett (8mbites nettel) 1300as ping mindenhova.
Egy google nem képes megnyilni csak max 15 perc alatt. Ez mi? Ilyenem sosem volt.
Felmentem ventrire 1350es ping. 120k letöltés miatt. Mert leesett.. a garantáltat sem éri el.

Szerk: felhivtam őket, már az automata beszédnél bejön, hogy a sebességgel központi hibájuk van.

[ Szerkesztve ]

(#669) MaTTeS válasza Dictator^ (#668) üzenetére

MaTTeS
(senior tag)

Szintúgy, nálunk is ez van ugyanúgy 8mbites nettel. (Gyál)
1221-re azt mondja a telefon, hogy előfizető nem kapcsolható ;] :DDD

(#670) Dictator^ válasza MaTTeS (#669) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

Most még mindig az automata cucc megy.. szólj már ha megjavulna, nincs kedved minden 10percben restartolni a netet...

(#671) Dictator^ válasza MaTTeS (#669) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

Update: Jó már! Ledobott a net kb 20 perce, reseteltem a modemt és már vége szakít is a supernatural 1mb-al :)

(#672) spirit007 válasza Dictator^ (#671) üzenetére

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Inkább csak "jobb"...még most is szakadozik, az UP meg fele sincs a minimumnak (bronze) :(

(#673) Dictator^ válasza spirit007 (#672) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

Nálam már nincs 1000-res ping 100k-s letöltés közben...

(reseteld a modemet, ha magától nem állt volna le)

[ Szerkesztve ]

(#674) Dictator^

Dictator^
(PH! addikt)

Ismént laggmaister a upc..másnál is ?

(#675) TCr

TCr
(senior tag)

A T-Home Sat TV nevű cuccosa elérhető nálunk, 29-eseknél?

...the rain transformed.

(#676) smog86 válasza TCr (#675) üzenetére

smog86
(senior tag)

Sat TV elérhető az egész országba, T-home és DIGI is.
De a T-home alapvetőleg drága, csak akkor jó az ára, ha van másik szolgáltatás is tőlük, egyébként DIGI a legolcsóbb.

[ Szerkesztve ]

RIP MALÉV

(#677) TCr válasza smog86 (#676) üzenetére

TCr
(senior tag)

T-Home sajnos nem érhető el nálunk, DIGI-ből is csak a műholdas tv.
29-es UPC körzet, monopólium...

...the rain transformed.

(#678) smog86 válasza TCr (#677) üzenetére

smog86
(senior tag)

"A T-Home Sat TV nevű cuccosa elérhető nálunk, 29-eseknél?"
Te érdeklődtél a műholdas iránt, azért írtam azt. :P

[ Szerkesztve ]

RIP MALÉV

(#679) betonfelhő válasza Dictator^ (#674) üzenetére

betonfelhő
(tag)

Itt az elmúlt 3-4 nap voltak tartósabb lassulások, és a sávszél többnyire az eddigiek alatt teljesít.

(#680) smog86

smog86
(senior tag)

Nem tudjátok, hogy valaha valahol is megindokolta a UPC, hogy a 29-es körzetben, ahol elérhető a kábeltv-jük, ott miért nem fejlesztenek és vezetik be a FiberPowert meg a Digitális TV-t? :F
Mert az még érthető, hogy az ADSL-t lesz*rják és nem fejlesztik, de ha van egy koax kábeles hálózatuk, azzal sok mindent tudnának még kezdeni...

[ Szerkesztve ]

RIP MALÉV

(#681) betonfelhő

betonfelhő
(tag)

gondolom ezt már láttátok.

(#682) club1 válasza smog86 (#680) üzenetére

club1
(PH! addikt)

Gondolom azért, mert annak ellátásához saját optikai hálót kellene kiépíteniük, így meg elég a konkurenciától bérelt...

(#683) smog86 válasza club1 (#682) üzenetére

smog86
(senior tag)

29-es körzetben nincs konkurencia, ez a baj...
Amúgy meg ha már a kábeltv megy, akkor csak a megfelelő eszközöket kéne rácsatlakoztatni, gondolom az drága... de ennyi erővel ahol teljesen új szolgáltatást építenek ki, az is drága... ezt olcsóbb lenne valószínűleg fejleszteni, mint teljesen újat építeni máshol.

[ Szerkesztve ]

RIP MALÉV

(#684) club1 válasza smog86 (#683) üzenetére

club1
(PH! addikt)

A lakosságnak tényleg nem nagyon van (de pl. Vecsésen azért van T-Home kábelnet és optika). A UPC azonban nem szerezte meg a hálózat egy igen fontos részét, amit most bérelnie kell a T-COM-tól. Ez pedig gátja a sávszélesség bővítésének mind adsl, mind kábelnet esetében. Erre írtam amit írtam.
A szomszéd utcában van egy klasszicista stílusban a múlt század elején épült ház. Egy négyzetméterének felújítása kb. 2x annyiba kerül, mint ha ledózerolják, és egy új családi házat építenek a helyébe.

(#685) smog86 válasza club1 (#684) üzenetére

smog86
(senior tag)

Ha új helyre mennek ott is építeniük vagy venniük kell hálózatot, itt legalább már a többi része megvan.

RIP MALÉV

(#686) smog86 válasza smog86 (#680) üzenetére

smog86
(senior tag)

:F

RIP MALÉV

(#687) xxmen válasza Ghandi (#575) üzenetére

xxmen
(kvázi-tag)

Egy régebbi kérdésedre a válasz: UPC 29 körzeten Annex A hálózat van, működik bármilyen típusú Annex A modemmel a hálózat. Nekem évekig egy USR 9108A wlan router + mondem combóval volt működtetve. A szerződésben sehol sincs leírva, hogy neked az ő eszközüket kell használnod. Viszont a gyári modemre időszakosan szoktak küldeni frissítéseket, beállítás fájlokat.

Érdekességképpen a Gyári Modembe tölthető egy másik firmware, amiben sokkal több beállítás van. Azzal már routerként is üzemeltethető a modem. Betárcsázik magától és egy switchet a Lan portjára kötve tovább osztható. Ez az egyetlen hátránya, hogy csak egy LAN csati van hátul.

(#688) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Szétszívat a júpíszí!
A korábbi problémám #522 idén márciusra oldódott meg , mivel addigra annyira szar lett a kapcsolat, hogy már a minimum felét sem érte el. Kijöttek és megjavították a vonali hibát -amire ugyre fél évig sz*rtak nagy ívben mert jó az megvan a minimum...
Nos kedden viszont totális leállás volt Üllőn, amit bejelentettem.
Erről azonban nem készült hibafelvétel -mint ma kiderült- mert központi leállás volt, ami után tessék figyelni nekem 24 órán belül ismét be kellett volna jelentenem az "egyedi" hibámat! (Hogy ezt nekem honnan kellett volna tudnom, arra nincs válasz)
Ez azonban csak tegnap este* történt meg.... amelynek -ismét tessék figyelni- _nyoma sincs_ a rendszerben!
Így mától kezdődik szerintük az egész bejelentési tortúra, a javítás pedig "sajnos lehetséges" , hogy csak hétfőn fog megtörténni.
Egyszerűen nonszensz ahogy a pontosan, rendben fizető ügyféllel bánnak!
Egyébként most néztem a thome kínál kábel netet Üllőn (most már a mi utcánkban is)
Erről van valakinek tapasztalata?

*aki próbálta már a telefonos hibabejelentést gondolom érti miről van szó

(#689) smog86 válasza spirit007 (#688) üzenetére

smog86
(senior tag)

Ha van lehetőséged T-kábelnetre meg Tv-re váltani, akkor ne habozz, UPC-nél 29-es körzetben minden csak jobb lehet.
Az egész 29-es körzet egy nagy kalap sz*r...

[ Szerkesztve ]

RIP MALÉV

(#690) spirit007 válasza smog86 (#689) üzenetére

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha lejár a hűségem, azonnal megyek hozzájuk :)
Apró szösszenet a sztorimhoz:

Ma valamikor éjjel egyszer csak kigyulladt a Status LED a modemen...
Tehát kedd óta ma (szombat) éjjelig tartott, mire egy szaki ránézett a rendszerre és egy kapcsolót "enable" -re állított, hogy a modemem tudjon konnektálni!
Brávó!

(#691) Dictator^

Dictator^
(PH! addikt)

Na. Lejárt a hüségem, mindenről UPCnél.
De nem tudok mást kötni.

A lényeg, hogy az ADSL silverem 6300FT, a Telefon szomszédplusz most 4900, és a Tv 6000.

Az ADSL silver már van 5200ért, a szomszédplusz 4000ért és a tv 5000-ért.

De nem tudom átkötni, mert csak felső csomagba engedélyezett..

Namost, lemondani sem tudom, mert 3 hónapig nem lehet új szerződést kötni..Akkor most mi az anyja van? Kit kell felrugnom?

(#692) MaTTeS válasza Dictator^ (#691) üzenetére

MaTTeS
(senior tag)

Lejárt a hűséged és nem tudsz kisebb "kisebb/olcsóbb" csomagba váltani? Nonsense

(#693) Dictator^ válasza MaTTeS (#692) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

Lejárt már majdnem két éve. És, ugyanabba a csomagba nem tudok belépni, hogy olcsóbb áron kapjam megint hüséggel.

Kurvára nem találom logikusnak ezt amit csinálnak.

15 éve kurva előfizető vagyok, és hagynák, mert azzal oltottam őket, hogy FELBONTOM AZT A KURVA SZERZŐDÉST.
De nem, ők hagynák, hogy 3 hónapig ne tudjak újra szerződést kötni velük.

Tehát fizessek 18000-ret havonta, vagy lépjek le 3 hónapra, ergó nem kapnak pénzt.
Szóval 54000 FT-tól elesnek 3 hónapig, és utána csak 43000-ret kapnak 3 hónap alatt.

Egyszerűen nem értem, hogy a faszba lehetnek ennyire nyomingerek?

(#694) smog86 válasza Dictator^ (#693) üzenetére

smog86
(senior tag)

Ha aláírsz nekik 1 évet, akkor nem adnak semmilyen kedvezményt? Ugyan annyiért kapnád, mint most?
Bár eddig is tudtam, hogy nyomik, de ennyire...

RIP MALÉV

(#695) MaTTeS válasza Dictator^ (#693) üzenetére

MaTTeS
(senior tag)

Ha lejárt a hűséged akármelyik csomagba átválthatsz. Velem annó ugyanígy szaroztak lassan 2 éve (szerencsére jövő hónapban hűség lejár--> szerz. bontás--> t-homera váltás), picit idegesebben bementem az ügyfélszolgálatra és a fogyasztóvédelemmel elkezdtem fenyegetőzni. Érdekes, egyből szerződéssel jöttem haza...
Ha így se akarják az igazat, akkor kikéred a vásárlók könyvét (nemtom telekom cégeknél van-e ilyen), ha nincs akkor meg ott előttük telefonálsz a fogy. védelmiseknek. Lehet így megjön az eszük :D

(#696) harry válasza Dictator^ (#693) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Gondolom úgy játszanak, hogy felmondani (majd újrakötni 3hóval később) úgysem fogod, mert addig nincs net, meg macerás amúgy is, szóval inkább fizess elő egy nagyobb csomagra, amiért több pénzt is kérhetnek...
Nekem azt mondták, hogy a meghirdetett árak új előfizetőknek / nagyobb csomagra váltóknak járó, kedvezményes árak, a hűség ideje alatt. De pl. ha lejár a hűség, akkor listaáron fizetik ők is, ami majdnem kétszerese talán... Vagyis elvileg listaáron visszaválthatsz, csak lehet, árban ugyanott lennél, csak egy kisebb csomaggal...

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#697) smog86 válasza Dictator^ (#693) üzenetére

smog86
(senior tag)

Menj át listaáron egy kisebb csomagba egy hónapra, utána már tudsz felfelé módosítani. ;)

RIP MALÉV

(#698) orkester válasza Dictator^ (#693) üzenetére

orkester
(senior tag)

Én úgy emlékszem (ugyan mikor még nem UPC volt), hogy ha 3 hónappal a hűség lejárta előtt újrakötöttük a szerződést, akkor megkaptuk az új előfizetőknek szóló kedvezményeket. Igaz már T-nél vagyunk, de velük is megvannak a problémáink, kicsit kevesebb pénzért...

Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24.

(#699) harry válasza smog86 (#697) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Ez működhet? Tehát ha lenne pl. kihasználatlanul 100mbit, de elég lenne 60, akkor fizessek elő listaáron 30-ra, majd kedvezményesen 60ra?

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#700) Dictator^ válasza orkester (#698) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

Milyen fajta problémák? Sávszél?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.