Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    Egy szoftveres kérdésem lenne (tudom, hogy a témának van külön topikja, de kapcsolódik az MK808-hoz):

    mi okozza, hogy míg bizonyos programok az MK808-on szépen, fekvő üzemmódban jelennek meg, ahogy kell nekik, ugyanezek a dolgok a tabletemen csak álló módban hajlandók futni? Pl. az asszony használ egy Workout Trainer nevű progit, és a TV-n simán fut neki fekvő módban, de ha a tabomon akarja használni, akkor csak álló módban megy. Több más progival is hasonló a helyzet.

    Az MK808-on Finless 1.6 + CWM + KIZS_v4 figyelget, a tablet pedig egy Zenithink C93, és minden, eddig próbált ROM és kernel esetében az a helyzet, amit fentebb írtam. Futtattam rajta már omarahum által módosított ICS alapú ROM-ot is, természetesen a gyárit is, utóbbi frissített változatát, ill. CM 10-et és most CM 10.1-et - nincs változás.

    Az lenne az ok, hogy erre a tabra nincs minden igényt kielégítő ROM, vagy csak béna vagyok? Bocs, ha hülye a kérdés, de ez az első tabom, ill. az MK808-am volt az első androidos készülékem, amivel nekiálltam molyolni.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast M50 tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák