Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dkess

    őstag

    válasz MaCS_70 #85968 üzenetére

    Nagyon komolyan érzékelhető és itt jönnek a WiFi sajátosságok is mellé (most ezzel oldalakat lehetne teleírni, de hagyjuk) ...

    Az AX92U oldalán annyival speciálisabb a helyzet (mondjuk az AX55 -ös párjához hasonlítva), hogy WiFi terén van miből "elveszíteni". Ráadásul ez egy Tri-Band router - amennyiben WiFi backhaul esetén az egyiket dedikáltan megkapja, akkor is marad kettő ami az ő szemszögéből helyi kliensek kiszolgálására tud fordítani. Attól még az érintett dedikált sávot a helyi kliensek szempontjából elveszti - azaz mondhatjuk, hogy csökkent (érezhetően).

    Az a másik kérdés, hogy a "maradék" is lehet elég. No de egy AX92U és AX55 között van is némi árkülönbség :) Az AX92U WiFi -s szekciója alapból nagyon erős, ha el is veszíti a "felét" - attól a maradék még lehet "elég" ott helyben.

    A Node oldalon meg sokminden egyéb is sújt minket. Egyfelől a kliensek WiFi és kábeles kapcsolata biztos nem lesz jobb (legalábbis a Router -en függő kliensek felé illetve internet irányban), mint amilyen minőségű a WiFi backhaul. Ráadásul ott is van "feleződéses" (ugye azért az idézőjel, mert nem pont a fele, de) mutatvány.

Új hozzászólás Aktív témák