Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz Gubek-Einste #42296 üzenetére

    Igaz, viszont arra már nem tudok mit mondani, ugyanis a router eleve nem torrentezésre való, az hogy már arra is használják, már más.

    kali: Aki csak egy oldalról közelíti meg a dolgokat, az részben elvakultan gondolkodik, ezért se csak egy oldalról nézem a dolgokat, mint ahogy már a legtöbb router se csak routerként működik, mert ha megnézed, hogy ma már mi lett egy sima routerből, mint amit Gubek-Einste is írt és még azon kívül sok más, akkor teljesen igazad van, legalább is ha a megnövekedett igényeket és eszerint a "jobb" hardver kínálatot nézzük, de ebbe megint nem mennék bele, mert teljesen felesleges.
    Én így is úgy is azon a véleményen maradok most a router témától eltekintve, hogy az ASUS mostanában eléggé nagy baromságokat csinál és ezt addig nem látod be, amíg csak egy oldalról (router) nézed őket. Én ott vagyok az ASUS-nál más hardveres témában is (hálózati kártyák, alaplapok, laptopok, vga-k, monitorok) és jó pár emberrel együtt már eléggé elégedetlenek vagyunk azokkal a vacakokkal amikkel kiszúrják a szemünket, legalább is amik nem a prémium kategóriában vannak, de azok között is van pár baromság, a normál kategóriában meg eléggé bő a kínálat.
    Tehát most hogy routerben adnak jobbat és rosszabbat, meg olyat amire már szükség sincs, meg olyan áron ami egyesek szerint már horror, az egy dolog, de a többihez képest ez még sehol sincs, viszont ezt már nem itt vitatnám meg

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák