Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • QwErTy42

    addikt

    válasz gulyasa #5841 üzenetére

    Nem az okfejtésemben van kivetnivaló, hanem az emberek igényeivel és a Te igényeiddel is.

    Ez az én véleményem és egy percig sem akarlak meggyőzni, efelől szemernyi kétséged sem legyen! :)

    Furcsa mód a családban több olyan kis tintás nyomtató is van, amik elmentek gyári és utángyártott tintával vegyesen 5-6 nem ritkán 8 évig.
    A legolcsóbb 13 ezres szutyok nyomtató is már 4 éve megy gond nélkül egyetlen problémája van, ha após ugy illetve egész pontosan töltött 300-as patront rak bele, az 2 hét alatt beszárad és dobhatja ki, míg a gyárival elnyomtat egy évig is úgy, hogy hetekig-hónapokig egy oldalt sem nyomtat.
    Többek között ő is belátta, hogy még mindig olcsóbb évente egy gyári patront vennie( nem nyomtat el egy csomag papírt ennyi idő alatt) mintsem 10-20 oldalak nyomtatása után 2 hét pihentetés után kidobnia a "féláras" töltött sz-rt.
    A havi kemény 30 oldalát nem szeretné 2 forintos lapköltség mellett kinyomatni egy belépő géppel, elfogadja azt, hogy kemény 8-10 forintjába fáj a dolog...

    A fejre visszatérve: nem fárad meg, pláne nem az Epsonoknál. A fejhez köthető meghibásodások túlnyomó többségét a rossz minőségű utángyártott patron okozza és ez tény.

    Nem tudom megérteni azokat az embereket, akik a havi 20 oldal nyomtatni valójukat 2 forintért vagy az alatt szeretnék kinyomtatni... Ez szerintem a sz-rrágás netovábbja.

    De keresgélj bátran! Amit Te szeretnél olyan úgy sincs.

    ...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...

Új hozzászólás Aktív témák