Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Darko_addict

    őstag

    Sziasztok!

    Nyomtató probléma előtt állok... már nem is várok sokat tőlük, hisz' főszereplői a kötelezően elavuló konspirációs elméletnek.
    Az első nyomtatóm pár éve egy olcsó gépezet volt, kevésbé emlékszem rá, meddig bírta.
    Utána jött egy HP C4280, a gép néha nem ismerte fel, folyamatosan átállt az alapértelmezett eszköz, 3 percig kattogott bzz-brrr-mmúúú, majd lassacskán kiköpte a lapokat, s élete végén elkezdett bevenni egyszerre 4-5 lapot, majd ezután gyűrte is őket, ergo használhatatlan lett a nyomtató része. Azt hiszem 1 éves lehetett.
    Kb. 3 hónapja vettünk egy Epson SX125-t, de a fekete elég gyorsan kifogyott belőle így múlt héten elmentünk patronért, feketéért. Utángyártottat vettünk, mert féláron volt az eredetihez képest. Az eladó megemlítette, hogy nem biztos, hogy menni fog, s ha így lesz, vigyük vissza, beszámítja az eredetibe. Ez be is következett, visszavittük és vettünk egy eredeti Epson-t. Beraktuk, csitt-csatt-bumm, szintjelző szerint teli van a fekete (többibe volt egy kis szuszma). Volt egy próbanyomtatás is. Majd másnap sietősen kellett volna egy pár oldalas doksit nyomtatnom, és az a szánalmas rohadék egy-fekete fehér dokumentum nyomtatása során elkezdte kérni a BÍBOR színt, de jelezte, hogy üres és nem volt hajlandó nyomtatni. Itt pattant egyet az agyam...
    Nyilván nem fogom végigvenni újra az összes színt, olcsóbb egy új. Nevetséges...

    Szóval most tanácsot várok, milyet kellene vegyek helyette?

    Főként csak pár oldalas (5-10-15) doksit nyomtatása történik otthon, 30-40-50 laposakat el szoktam vinni nyomdába vagy munkahelyen megoldom. Nem sokat van/voltlenne használva! Ha azt mondom, heti 10-15 oldalról van szó, nem lövök nagyon mellé. Színeseket nagyon ritkán nyomtatok, (fény)képet meg sosem.

    Árakkal nem vagyok tisztában, de jó lenne megúszni egy 20-asból, de úgy, hogy akkor az valóban jó gépezet legyen és bírja! Több variációt is meghallgatnék.

    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    Don't give up your dreams. Keep sleeping.

Új hozzászólás Aktív témák