Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zka67

    őstag

    válasz hajtömeg #2480 üzenetére

    Ha már elnézést kértél, akkor segítek neked :)

    Legalábbis a kérdésed helyes feltevésében. Mert ez így nem jó, ahogy te tetted fel. Nyilvánvalóan nem vagyunk egyformák, másak az igényeink. Van aki fényképet nyomtat, van aki csak fekete-fehér dokumentumokat, olyan is van aki ábrákat stb. Abban sem vagyunk egyformák, hogy kinek mennyi pénze van tintára, mennyire igényes a minőségre. És van olyan ember, aki otthon is kinyomtat naponta-hetente több száz oldalt és olyan is, aki két-három hónapig be sem kapcsolja a nyomtatót, de amikor bekapcsolja, akkor azt várja el tőle, hogy azonnal kiváló minőségben nyomtathasson.

    Mert rávághattam volna neked, hogy válaszd az X nyomtatót. Erre vagy felteszed a következő kérdésedet, hogy "miért azt?", vagy elmész, megveszed és két hónap múlva szidod az anyámat, hogy ilyen szart ajánlottam neked, mert ezmegaz van vele, nem ilyenre gondoltál. Nekem egyik se hiányzik.

    Itt az emberek többsége akik nyomtatóvásárlás előtt állnak, meg tudják fogalmazni az elvárásaikat, nagyjából tisztában vannak azzal, hogy mit és mennyit fognak nyomtatni.

    Vannak olyanok is, akiknek csak olyan nyomtató a jó, amihez van óccsó utángyártott patron és leszarják, ha fél év múlva tönkremegy, mert addigra megspórolják három nyomtató árát.

    Ezek után remélem fel tudod tenni a kérdésedet olyan formában, hogy lehessen rá válaszolni.

    A második mondatodért pedig elvárok egy bocsánatkérést!

Új hozzászólás Aktív témák