Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tanisz

    senior tag

    válasz hallador #160461 üzenetére

    Nem akarok semmit sem egy ProBooktól, hozzámcsapták.

    Nem én vettem a Latitudeot sem, azt használom amit adnak.
    Most fogok magamnak beruházni inkább egy munkalaposra, ezt vadászom, várom az új megjelenéseket..stb.

    Számomra akkor is vicc, hogy egy bruttó 400-500e HUF-os lapos ennyire trágya, akár ProBook, akár Latitude.
    Ha jól tudom a 16 GB rammal a ProBook anno bruttó 400-420 körül volt, a Latitude meg verdesi 450-et.
    Ez az Intel sara szerintem, mert már nem kellene erőltetni ezt az architektúrát feleslegesen, mert csak kilopja a pénzt az emberek zsebéből, bárhogy reszelik 14nm-en, 2 mag/4 szálig jók voltak laposba (volt sandy-s gépem is, meg ivy-s is, és rendben voltak), aztán elkezdték a magokat pakolni bele és nem lehet lehűteni őket, főleg hogy egyre vékonyabbak leszenek a gépek is a trend miatt. Persze ez csak az én véleményem.

    Lehet itt szépíteni a dolgot, hogy nem arra való, vagy sem, de az egy vicc, hogy 28 sec-ig bírja a turbo módot, mert annyira melegszik és annyira nem lehet lehűteni, hogy nem bírja tovább. Igaz ez a vékonyság miatt is van.
    Ha azt vesszük, akkor irodai munkával (word, excel, powerpoint..stb) simán meg lehet fektetni 1 perc alatt ezeket a laposokat. Bárhogy nézem, ez nem hatékony.

    Tényleg nem akarok vitát nyitni ebből, elfogadom, hogy jobban ismeritek a laposokat, de nekem nem meggyűzőek sajnos és mint írtam processzor igényes munkára nem váltak be és most nem arról van szó, hogy órákig tekerem a procit, hanem pl egy build 1-4 perc között van sokszor és nem megy a gépnek normál üzemben, de még a PM-nek sem vált be (a ProBookról beszélek az ő esetében), aki csak böngésző, word, excelt, ppt és pdf-eket használ.

    (#160459) Dhampir
    Köszönöm :)

    http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "

Új hozzászólás Aktív témák