Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • trollreign

    tag

    válasz Chaser #3221 üzenetére

    Abban igazad van, hogy nagyon nem szabad egy két vélemény alapján ítélkezni. Én is sokszor vagyok úgy, hogy valaki kérdez valamit egy MSI-vel kapcsolatban, és amikor elmondom az illetőnek, hogy miért nem ajánlom, akkor közbeszól valaki, akinek egy MSI-je van 2 éve, és épp hibátlanul működik véletlenül, mert jót fogott ki, hogy miért mondok ilyeneket, ez nem is igaz, mert az övé zsírul működik...
    Abban is igazad van, hogy "bármikor beüthet a gebasz", hozzánk is most rengeteg - elvileg nagyon megbízható - alig fél éves Lenovo T410-es került vissza gyakran jelentkező hiba miatt (amit én már szériahibának tudok be...). Ennek ellenére azért megvannak azok a gépek, ahol nagyobb a hiba valószínűsége.
    Hogy mit nevezünk üzleti szériásnak, na abban már kevésbé értünk egyet szerintem. Nálunk soha, semmilyen körülmények között nem szokás "üzleti gép" néven üzembe helyezni egy notebookot egyetlen röpke év garanciával. Üzleti területen 1 év az nevetséges időtartam, ilyen távon nem gondolkodik semmilyen cég.(szvsz)

Aktív témák