Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    válasz randras #20894 üzenetére

    Mennyire ujjlenyomatgyűjtő/karcolódásra hajlamos a fedlap?

    Ma majdnem lett egy Asus k53sc laptopom, ezt találtam megfelelőnek az edigitálnál, 0% THM-el akcióznak.(5755 még sosem volt náluk) El is mentünk Győrbe, csak sajnos az asszony rossz kereseti igazolást töltetett ki, nem fogadták el. Megbeszéltük asszonnyal, veszünk valamit kp.-ra. Előrébb már érdeklődtem Asus K53 vs 5755 ügyében, nem kaptam érdemleges választ.
    Asusban kicsit gyengébb a proci, sokkal gyengébb a VGA (Gf 520MX). Viszont strapabíróbbnak tűnik a burkolat, és alapból 2 év gari.
    Acer-ben erősebb a hardver, viszont (képek alapján) sérülékenyebbnek tűnik a burkolat. Alapból 1 év a gari. Két gép közt vacillálok, ha valaki ad tanácsot, ötletet, szívesen veszem.
    160 ezer a plafon, mindenképp SB procit szeretnék, és USB3-at. Dedikált VGA is hasznos lenne, mert sajnos túl a negyedik ikszen is játszogatok. (Pl Crysis 2) De alapból netezés, filmnézés, zenehallgatás a fő feladata a gépnek, hordozva alig lesz, a jelenlegi Emachines-em is egy hónapja ha itthon volt, munkahelyen vár a szekrényben. Akkuidő nem számít, ellenben 17' fele elcsábulnék, de az Acer 7750-es szériája jól kifutott, már csak drága négymagos, és SSD-vel szerelt változatokba futottam bele.

    Szerk: Tényleg, nem tudja valaki, kifutott az Acer 7750-es szériája, vagy csak elkapkodták iskolakezdésre?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák