Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    Múltkor voltam innen a Hardverapró-ról nézett használt laptopot megnézni és a forma akinél voltam elég nagy hardverguru volt (izom asztali gép rákötve egy nagy LCD tévére, nem egy laptop a lakásban, mobiltelefonok a lakásban minden fele valamint 2-3 minimum 40"-os LCD tévé) és mikor valami miatt belépett hardverapróra akkor minimum 5 név jött elő belépésnél...

    A laptop amit árult jó volt meg minden de voltak vele furcsaságok... nem volt akkuja amit a hirdetésben nem említett meg, nem a gyári hálózati töltőjét adta hozzá hanem valami utángyártott toldott végű valamit... Mintha púpos lett volna a hangszóróinál (mint amikor két falapot csavaroz össze az ember és túl hosszú a csavar és kipúposodik a felülete a fának, de még nem lyuggatja ki) az is érdekes volt és a billentyűzet között morzsás volt.

    Szóval vigyázzatok ha használt de még új laptopot vesz az ember (lásd Radium) mert lehetnek kellemetlenségek... A garanciának járjatok mindig utána, hogy pontosan milyen típusú (eladói boltba visszamenős, vagy gyártói háztól-házig, stb) meddig szól, és lehet-e bővíteni. Valamint a billentyűzeteket jól nézzétek meg nem-e valami átmatricázott, átszitázott gépet kaptok.

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Aktív témák