Hirdetés

Aktív témák

  • ktommy91

    addikt

    válasz sketchifun #18645 üzenetére

    Szeretnélek megkérni hogy amíg ~0 a notebookos tapasztalatod addig csak akkor írj ebbe a topikba ha meg akarod kérdezni hogy milyen gépet vegyél.

    A legtöbb ember aki véleményt mond a gépekről nem a kitalált dolgok miatt kritizál hanem tények alapján(személyes tapasztalat,tesztek). Az ASUS K53 széria túlzás hogy nem ajánlott, lett már nem egyszer ajánlva de sokszor van jobb vétel annál.
    A DELL Inspiron n5110 pedig egyszerűen gagyi. Több ember "találkozott" már azzal a géppel(köztük én is). Biztos viszik mint a cukrot mert sok színben lehet kapni,olcsó,erős,sok a garancia de ez a minőségben üt vissza.
    Packard Bell és az egy év garancia... Ha maradt volna a két év garancia jó vétel lenne egy pár PB gép mert elfogadható minőséget adnak jó áron,de így nem.
    Nem véletlenül nem ajánlunk olyan gépet amire csak 1 év garancia van és nem lehet bővíteni. Szerintem mindenkinek a környezetében van nem egy olyan ember aki megvette az egy év garanciás gépet majd 1,5-2 év múlva csak pislogott a szervizesre amikor az közölte vele hogy egy olcsóbb új gép áráért lehet csak javítani a gépét.

    mod:Az összehasonlításhoz pedig nem kell hogy egyszerre legyenek előtted a gépek.

    [ Szerkesztve ]

    Nincs kerítés.

Aktív témák