Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • doser0717

    aktív tag

    válasz Alg #13781 üzenetére

    Semmi piszkálódás, a válasz egyszerű: nemzetközi kamionsofőrként dolgozok. 3 hét meló/ 1 hét itthon. Abban a 3 hétben vagy filmet nézek, vagy játszok. Mikor itthon vagyok minden mást amit egy gépen csinál az ember.
    Ha veszek egy asztali pc-t itthonra, azt 4 hétből 1 hétig tudnám használni, de abban az 1 hétben is csak napi pár órára, mert akkor az csak játékra lenne (minden másra maradna az olcsó, kevesebbet fogyasztó noti). Ellenben a másik 3 hétben megszexuálna az unalom, ha egy 13"-os gépen annyi lehetőségem lenne, hogy filmezek.

    Tehát én pont ahhoz a kicsi réteghez tartozok, akinek igenis szüksége/igénye van egy hordozható, jó vga-val rendelkező gépre, vagyis egy géémer laptopra! Még ha páran nem is értik, hogy mégis kinek van rá igénye és miért kell ilyeneket gyártani...

    Ezt a dokkolós dolgot még csak most találtam, egyenlőre nem kiforrott. Én azt úgy képzeltem el, hogy beleteszem a gépet (18.000 Ft egy jobb fajta), az abban lévő vga-t használom + a laptopot kijelzőstől.

    De persze halványan látom én a végét: vagy a már többször említett MSI GX660 erősebb vga-val vagy a Dell xps l702x gyengébb vga-val, biztosabb háttérrel.
    Csak amíg nem fizetem ki, addig válogatok, nézegetem a lehetőségeket!

    i20N, Surriento, GBS 57

Aktív témák