Hirdetés

Aktív témák

  • liltournier

    csendes tag

    Sziasztok!

    A jelenlegi Asusomat váltanám le egy Dellre vagy egy HP-re, már ki is néztem 4 gépet, de döntésképtelen vagyok, úgyhogy nagyon örülnék néhány javaslatnak. :)

    A gépet főként egyetemi dolgokra, zenehallgatásra, filmnézésre, és sok-sok netezésre használom, nem játszom rajta, de a legfontosabb az lenne, hogy ne legyen zajos, mert hanganyagfelvételre és hangvágásra is kéne. (A Soundforge és Adobe Audition programokkal dolgozom.) Az Asusom hullacsendes kívül, de fél év után belül alaplapcsere előtt 60 decibel belső zajt generált, csere után is 30-at, így gyakorlatilag mehet a kukába...

    A négy gép:
    HP G62-B30EH XR499EA Silver LX 4GB
    HP Compaq Presario CQ56-188SH LD705EA 2Y 4GB
    Dell Inspiron M5010 A 4GB
    Dell Inspiron N5010 ATI i37 4GB

    Nem tudom eldönteni, hogy csak az én aktuális chipsetsorozatom volt gáz, vagy más Intelnél is előfordul ilyen zaj? A márkaboltban sem tudtak segíteni, mert nem sűrűn jönnek ilyen kéréssel az emberek.
    Szerintetek Intelt vegyek, vagy AMD-t? (Tudom, h menő az Intelt mondani, mert hívői vannak, de én befürödtem, szval nem vagyok hívő, ráadásul a párom AMD-s HP-je szinte nullás belső zajjal vesz fel...) És HP-t vagy Dellt? (És a fentiek közül ti melyikre szavaznátok?)

    Nagyon megköszönném a segítséget! :B

Aktív témák