Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rasiel

    senior tag

    válasz zippofcy #48820 üzenetére

    Egyet kell értenem Isual-al abban, hogy azért erős rá az a kifejezés, hogy felesleges. :) Én sem szoktam senkire sem ráerőltetni a kalibráltatást, ha érdekli az illetőt, akkor szívesen leírom róla a véleményemet, illetve ebben az esetben úgyis utána fog olvasni, kérdezni itt-ott, aztán majd eldönti, hogy szüksége van-e rá.
    Azt meg szerintem badarság kijelenteni, hogy a Dell-ekben a legjobbak a gyárilag beállított színprofilok. Pl. az U2410-nek az alap beállításai nem valami jók és akkor még finoman fogalmaztam. U2312HM esetében is szépen lehet látni változást kalibrálás után, pedig hozzáteszem a default értekei nem rosszak. Akkor mondok még egy példát: EA231WMi (igaz ez nem Dell). Alap beállításokkal zöldes beütésűnek, valamelyest fakónak éreztem a képet. Kalibráció után bőven lehetett látni különbséget. Vagy említhetném még az U2412M-et ugyanígy, ahol kékesnek láttam a képet alap beállításokkal. És még sorolhatnám...
    Én mindig azt mondom, aki a tökéletességre törekszik és a legtöbbet ki szeretné hozni a monitorjából, annak ajánlom a kalibrálást.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák