Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • A pénteki naptól boldog tulajdonosa vagyok egy DELL 2412M-nek. Azt hittem, hogy nagyobb lesz, apámék 24"-ese emlékeim szerint nagyobb, igaz, ott 1920x1080-ra jut a 24", itt meg 1920x1200-ra.

    Egyébként nagy Samsung párti vagyok monitor tekintetében, az előző monitorom is egy PVA paneles Samsung (910T). Egyszerűen nem mertem eddig mást venni, sem magamnak, sem másnak, a 3 napos pixelhiba gari miatt. Szerencsére a DELL-hez egy bizonyos boltban lehetett venni extraként pixelhiba garanciát, ezért mertem csak megvenni. Mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy ekkora képernyőn kiszúrnék-e egy pixelhibát, ma már próbáltam nézni, de 1 perc után úgy éreztem, hogy kiég a szemem, amikor 5 cm-ről pásztáztam a monitort a dead pixel teszterrel.

    Gondolkodtam, hogy ezt vegyem-e, vagy a 2410-et, de aztán arra jutottam, hogy felesleges pénzkidobás lenne. Ha grafikus lennék megvenném, de mivel nem vagyok az, ezért nem kell az nekem. Hát nem tudom, hogy az milyen élményt nyújtana, de nekem ez a 2412-es is tökéletes. Nagyon éles a képe, nem nagyon tudok belekötni. Egyelőre barátkozunk. Az USB portok nagyon tetszenek.

    [ Szerkesztve ]

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák