Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz Csandi #109908 üzenetére

    Tudnál pár képet linkelni ilyen sokszériás próbálkozásról, hogy mi a különbség a 3-4 rossz vs 1 jó panel között, ugyanolyan körülmények között és fényképező beállitásokkal fotózva?

    Amúgy csak arra irtam, hogy ajánljátok neki a GL850-B-t, mintha az a drágább és bizonyos szempontból jobb minőságú panel miatt mentes lenne ettől a problémától. KÖzben nem, legalábbis itt van 2 példa rá tőlem, meg ahogy irom számtalan egyéb még a neten.

    Amúgy az ilyen nagyobb elektronikai boltok online értékelő felületén is jó értékeléseket kap, nem hiszem hogy a casual user sorozatban küldözgetné vissza a monitorokat, meg azt sem hiszem hogy mind veletlenül jó panelt kapott. Szóval kiváncsi leszek a képeken látható glow élőben mennyire fog zavarni, ténlyeg mindezt úgy hogy a fotózott Dell szeretett megjelenitőm már nagy régóta.

    Ja és még egy gondolat. Van ugyebár a TFT centralos teszt:
    https://www.tftcentral.co.uk/reviews/lg_27gl850.htm

    Ott oldalról fotózták be a panelt, hogy látható legyen a glow. Ilyen szögből nézve pontosan ugyanilyen mértékű és jellegű a glow a nálam járt panelon is:
    [link]
    [link]

    Lehetséges lenne hogy szemből nézve a TFTCentral által tesztelt panel nem volt ilyen rossz miközben oldalról nézve pont ugyanazt látom amit ők fotóztak? Csak mert a tesztben nem panaszkodik a szerző hogy kritikán alulian sok a glow vagy ilyesmi.

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák