Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Grincs

    veterán

    válasz tvamos #36712 üzenetére

    Nekem most egy andoridos galaxy minim van, nem egy csúcs androidos mobil de elvagyok vele. De ettől az android rendzseről nem dobtam hátast, nem volt olyan hatása amitől az agyamat dobtam volna. Ezelőtt egy fekete iPhone 3GS 32GB os telefonom volt, majd két évig használtam ez idő alatt 3 szor cserélték gariba, ami nem érdekel különösebben mert egy forintomba nem került és a gari is mindig kitolódott egy évvel... Eladtam mielőtt megjelent volna az iPhone 4S, bántam is meg nem is. Azért bántam mert hibátlan volt és jól működött imádtam. Nem bánom azért mert 70 ért el tudtam adni szinte új állapotban több mint fél év garival. Beszélhetnek itt divatolásról meg menőzésről, hogy aki iphonet vesz az rajol meg stb, de szerintem iszonyat jó ez az ios rendszer amit használ, kényelmes, gyors, egyszerű stb. Akinek van iphoneja az tudja milyen a rendszer, akinek nem volt az meg ne nagyon fikázza.
    Még várok egy darabig az új telefon vétellel, hajlok az androidra hátha mondjuk egy galaxy S3-tól lesz valami mérleg billentő változás számomra, de eddig iPhone párti vagyok és aki teheti és hajlik a vételre az bátran vegye meg.

    [ Szerkesztve ]

     /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

Új hozzászólás Aktív témák