Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kloden

    senior tag

    válasz cellpeti #12084 üzenetére

    Hi, nekem történetesen c702 van, sztem szép képeket csinál, bár persze sokan fikázzák, hogy egy C-s telónak jobb képeket kéne tudnia. Szerintem döntsd el, hogy Neked megfelel-e a képminősége Link
    Én azt mondom, telóhoz képest jók a képek.
    A GPS-hez a google térképet rá lehet tölteni előre a telefonra, és akkor nem használja a netet, ez annyira jó, hogy megmutatja hol is vagy éppen, navigálni nem fog. Ahhoz mindenképpen netforgalom is kell. Ha navigáció mindenképpen kell, sztem egy nokia okostelót vegyél. Ha a GPS elég annyira hogy megmutassa hol is vagy, ez a teló is jó. Van benne egy Tracker nevű progi is amugy, ami nagyon jó eddzésekhez, sebesség/idő/út grafikonokat rajzol, nagyon király. Ja és mivel porálló, a kijelző mögé sem fog por beférkőzni egykönnyen.

    Mamuska: a c702 gombjai szerintem nagyon jók, átlátszó gumi fedi, így kopni az életben nem fog. Nem a legkönnyebb benyomni, de nem is nőknek készült, nekem nagyon bejön. Egyetlen gombot kell csak körömmel benyomni, az pedig a középső fém OK gomb, kopni se az se a keret nem fog mert az is fém.

    [ Szerkesztve ]

    "Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."

Új hozzászólás Aktív témák