Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skynet258

    veterán

    Kis feedback az utókornak.

    Nemrégiben eladtam a PS3-at és újítottam egy AMD 280-as kártyát - és hamar kiderült, hogy ez eddig ház (Xigmatek Asgard II) eddig volt csak elég. A videókari elég rendesen felfűtötte a placcot, ami azt jelenti, hogy 3 perc játék után 75 fok környékére és afölé kúszott a hőmérséklet, a hangról nem is beszélve...
    Új házikó kellett hát, viszont mivel most épp fehér mániás koromat élem, így csak az a szín jöhetett szóba. Első körben a nagyon letisztult dolgokat néztem, aztán rájöttem, hogy hamar megunnám; legyen hát valami merészebb, mutatósabb, de azért kinőttem már a világítós/transormers kinézetű dolgokból is.
    Hamar rátaláltam az NZXT-re mint cégre, cuccaik tetszettek, csak az áruk nem. :D

    Viszont a PH megint segítségemre volt, az aprón árultak több NZXT házat is - így lecsaptam egy vadiúj fóliás Phantom 530-ra. Fehér színben, plexivel, kicsit megtekert de nem túl vad kinézettel 20k körül azt hiszem jó biznisz volt. Az asztalon van mostani helye, 6 venti kergeti benne a levegőt, de hangja alig - még játék közben is jól teljesít, 60 fokig is ritkán mászik az 280-as, az i5-ös meg... 45 volt talán a max.
    Kiváló, jól szerelhető és szép (mondjuk ez relatív) gépház, ami igény szerint megbolondítható némi leddel, vízhűtéssel, stb.
    Részemről ajánlott darab. :K

    https://geekpulse.hu

Új hozzászólás Aktív témák