Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mackosajt

    addikt

    Helyzet a következő nálam:

    Vettem szép és új alaplapot. Korábbi lapon(Gigabyte P31-DS3L) is integrált audio (Realtek) volt, igaz, ha jól rémlik, az "csak" 5.1, az új lapon(Asrock 970 Extreme4) is integrált(Realtek) van, de ez ha jól tudom, 7.1.

    Konkrétan az a bajom, hogy nem találok rá működő megoldást, hogy ugyanúgy, mint a régi lapon, itt is megmondjam a cuccnak, hogy mit csatlakoztattam a jack aljzatba.
    Miért fontos ez nekem? Mert egyrészt nem fülesnek érzékeli a cuccom, és halk (minden csúszka csutkára húzva), másrészt nem lehet azt megcsinálni, hogy egyszerre szóljon a füles és az aktív sztereó hangszóró.
    Konkrétan a füles azért kell, mert vagy én, vagy a fiaim játszani is szoktunk, és jobb az, ha nem ordít a géppuska, vagy a crafting a szobában.
    Néha viszont videót, filmet néznénk, és kellemeteln dugdosni a cuccot ki-be.
    Szóval a két fő probléma, hogy halk, és nem lehet a jack-et úgy kiosztani, ahogy akarom, vagy legalább lenne 2 megfelelő kimenet.

    Kérdés:
    Külön hangkártyában van-e olyan, ami eme 2 dolgot rendesen tudja? (nem halk, és ha bedugok egy jack-et, akkor megmondhatom, hogy az most miki, füles, speaker, line in/out?)
    Ja és közben nem lehet drága sem.

    ui: ha van normál hangkártya a gépben, közben alaplapi is tud hangot kiadni?

    http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

Új hozzászólás Aktív témák