Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    válasz deadwing #17961 üzenetére

    Én zenét kizárólag a Sennheiser HD 555-el hallgatok, és igen, Surround alatt a THX TruStudio Pro alatti első effektet értem. Akár veszteséges, akár veszteségmentes zenét hallgatok, amikor kikapcsolom olyan, mintha az egész dinamika és tér leszűkülne, minden tompább, na persze így is kiválóan szól (pláne egy Realtek-hez képest), de amikor a Surroundot bekapcsolom egyszerűen megjön a dinamika és az élet a zenébe, a tér drámaian megnő, és ettől sokkal élet-telibbek számomra a zenék és legfőképp tisztábbak (bár ez utóbbira a Crystalizer alaposan rásegít).

    99%-ban veszteségmentes zenét hallgatok, de a nagyon régi MP3 felvételekkel is nagy csodákat tudnak művelni a THX effektek. Egyedül a Dialog Plus-t nem szoktam soha használni, illetve hangfalak esetén a Speaker-t sem, mert a Genius 2000X-ben anélkül is bőven elegendő a mély.

    SB Z szerintem nekem nem lesz, főleg, hogy most van két dedikált hangkártyám és mindkettőhöz teljes Windows 10 támogatás van, szóval még az Xtreme Gamer élettartama is most ki lett tolva sok-sok évvel (Windows 10 életciklusa végéig). A Z széria nálam ráadásul biztosan nem hozna előrelépést, az a gyanúm, hogy oda a HD 555 fejesem kevés lenne. :)

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák