Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz Synthwave #97084 üzenetére

    "De miért? Már nem az van, mint 10-15 évvel ezelőtt, a 27 MHz-es Logi rádió és társai idejében."

    Biztos van bennem egy rossz beidegződés régről, (30 évnyi PC után láttam már ezt+azt, többek között az ősrégi Logitech megoldásokat amikor szinte havonta kellett elemet cserélni az egérben, és néha random ledobálta az eszközöket :) ), de nem csak ez. Volt egy Razer Pro Click típusú egerem, jó drágán vettem még 2020 környékén de legalább megfelelő volt a formája, volt rajta tilt wheel, jó szenzor stb.., aztán 2 évet sem bírt ki, és problémázni kezdett az adatkapcsolat. Szóval arra jutottam, hogy teljesen felesleges nekem a wireless mert csak plusz hibaforrás, engem meg nem zavar a kábel, fix asztalon van az egér, nem hordozom, nem laptophoz kell, így nem látom értelmét.

    Bár a jelek szerint teljesen mindegy mit veszek, az EVGA X17 is csak 1,5 évig húzta. Annak meg egyszercsak megszűnt a racsnis görgetése, szimplán szabadon forgott a végtelenbe, cserébe már nem is érzékelte a görgetést, csak a kapcsolója működött.

    Túl sok lehetőségem nincs ezzel a dedikált jobbkezes ergós formával, de már annyira megszoktam az évek során, hogy nm tudok átszokni normálra.

    PROTRON
    Ja így már értem, köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák