Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz MM #89615 üzenetére

    A fogást, amit leírtál, pincer claw gripnek hívják, szóval nem fingertip. Biztos, hogy ilyen hodály, MX500-szerű (és jó nehéz), ergo formát akarsz, pláne ekkora (nem nagy) kézzel? Lehet, hogy régóta ilyennel nyomod, de elméleti szinten sokkal ideálisabb formák/méretek (és főleg tömegek) vannak ehhez (nekem is ez a fogásom amúgy, csak nagyobb a kezem). Persze értem én, hogy a megszokás nagy úr, nem kell bemutatni a történetet, de ez nem jelenti azt, hogy gyökeresen mással, amit eddig még nem próbáltál, ne lehetnél jóval hatékonyabb.

    Ha ergót szeretnél, én egy Pulsar Xlite v2 Wirelesst vennék a helyedben vagy a mini verzióját, és 1000 Hz-en hajtanám (de ez minden wirelessre igaz, amúgy én is vagy 15 évig 500 Hz-es voltam). Nyami.

    Szimmetrikusból meg nemsokára jön az Endgame Gear XM2w, ami elég durva lesz, és a formája etalonnak számít claw gripekhez (ugyanaz, mint az okkal népszerű XM1-eké). Nyami 2.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák