Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Digidroid

    tag

    válasz kemotox #53238 üzenetére

    Sziasztok!
    Notebookhoz szeretnék általános felhasználásra, viszonylag nagyobb méretű vezeték nélküli egeret vásárolni úgy 10e Ft-ig bezárólag. Sajnos amit a MM, és társaiban láttam kiállítva a maguk gyerek méretével, számomra mind használhatatlanul kis méretűek. Mivel kizárólag bal kézzel tudom az egeret kezelni ezért az ergonomikus jobbkezes egerek kiesnek, ilyeneket egyébként láttam jó méretekben.
    Amit jelenleg használok, de vezetékes, Razer DeathAdder Left-Hand Edition számomra rohadt kényelmes fogasú, illetve kényelmes volt használni a maga idejében a Microsoft WheelMouse-t csak sajnos a mai nagy felbontású monitoroknál az utóbbi használata elég fárasztó (meg amúgy is tönkrement), viszont a Logitech G100s kis mérete végett számomra teljesen használhatatlan volt kb. 25-30 percet bírtam vele mielőtt görcsbe állt tőle a kezem.
    Amit eddig próbáltam Genius NS-6015 sajnos 10 óra használat után megadta magát, majd a csere darab bírt kb. úgy 35 órát.. amúgy a görgő minősége valami katasztrofális volt, viszont zömök kialakításával kényelmesnek tűnt abban a pár órában amiben használtam. Jelenleg a Logitech M335 tűnik számomra a legelfogadhatóbbnak azok közül amiket meg tudtam fogdosni (legalább ennek a görgője tud vissza/előre funkciót), de azért jobb lenne valami nagyobb méret. Hátha ti tudtok segíteni, ja és jó lenne ha itthon be lehetne szerezni.
    A tanácsokat előre is köszönöm :)

Új hozzászólás Aktív témák