Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dobragab

    addikt

    válasz gerlaip #44530 üzenetére

    A kelleténél kicsit jobban felkaptad a vizet.

    Először is kemotox problémás mondata:
    2. Hazugság volt, egész egyszerűen. Ne hazudj, mert pokolra jutsz. Pokolra jutsz, és még meg is döglesz :D
    Szerintem le kellett volna esnie, hogy irónia. Ahogy nézem, mindenki másnak leesett.

    Aztán azt sem olvastam sehol a topikban, hogy többféle Abyssus van, még ha írtátok is.

    Egérajánlóban:
    6-11k: Razer Abyssus
    11k-16k: Razer Abyssus 2014

    sokat elmond rólatok az, hogy tizenkét éve fórumozok itt a PH!-n, és még egyetlen topikból sem üldöztek el, főleg nem ilyen gyűlölettel, amilyen belőletek sugárzik mióta ide írtam

    Köszi az általánosítást.

    A topik nemrég múlt tíz éves, az Abyssus nem tudom, mennyi. Mindenesetre még nem hallottam olyanról, hogy valakinek az Abyssus kényelmetlen lett volna, pláne, hogy odacsípje az ujját. Mostanság elég sokat hangoztattuk, hogy a kényelem teljesen szubjektív, előfordulhat, hogy neked nem jön be. Attól még az egy teljesen jó egér, te meg úgy lehordod, mint mi az M500-at, pedig nagyon nem egy kategória. Még azt is szoktuk mondogatni, hogy tessék elmenni megfogdosni őket.

    Hagy írja le 10x, nem mindenki olvassa a topicot az elejéről, az is le lett már írva 100x hogy van akinek jó. Aki nem akarja nem olvassa el.

    Egy hét múlva ugyanúgy a topik mélyén fog heverni mind a száz HSZ, senki nem olvassa el (vagy majd a modik, ha addig sikerül húznotok), viszont aki abban az egy hétben ér ide, és Abyssust akar venni, jó eséllyel alaptalanul riasztod el (mivel eddig még senki nem panaszkodott erre). Úgyhogy bizonyos szemszögből kártékony voltál. Na EZÉRT ugrottak neked többen. Én sem hordom le a sárga földig a DB-t, pedig eddig az volt az egyetlen egér, amit képtelen voltam megfogni. A Tesoro Gungnir-t most elegánsan felejtsük el.

    UFF. Szerintem nem érdemes tovább feszegetni a témát. Végül is jól választottál, a G100s remek darab. Én is olyat használok, pedig az a legolcsóbb az összes közül, ami eddig itt járt, és 8 évnél fiatalabb :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

Új hozzászólás Aktív témák