Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • drtimot

    aktív tag

    válasz Locutus #28729 üzenetére

    Nem. Pontosan ez a lényeg: a Func MS-3 nem egy rossz egér, amikor működik. (Sőt, az alakja bizonyos fogásokhoz és tenyérméretekhez egyenesen zseniális - tudom, nekem is van egy.)
    Viszont olyan alapvető tervezési és gyártási hibái vannak, hogy nagyon hajlamos elromlani, és erre világszerte panaszkodnak az emberek, nem csak te voltál balszerencsés.

    Egy ilyen problémákkal bíró egér nem ajánlható, nem lehet azt mondani rá, hogy jó vétel. (És akkor az áráról még nem is beszéltünk, plusz még rosszabbá teszi a helyzetet, hogy magyar kisker tudtommal nem is forgalmazza, így nincs egyszerű garanciális ügyintézés. Helyesbítek: forgalmazzák, ahogy látom, tehát legalább nem kell külfödön garanciáztatni.)

    Említs egy olyan egeret az összefoglalóban ajánlottak közül, aminek rossz a gyártási minősége vagy könnyen elromlik! (Kicsit szubjektív véleményem, de esetleg a modern Razereket érheti ilyen panasz, mert a gyártó mintha visszavett volna a felhasznált alkatrészek minőségéből az elmúlt években.)

    Te sarkítasz itt inkább, sajnos. Idézlek:
    "egyszer már kukázott" - tipikusan új, nem használt egereket szoktunk ebayről is ajánlani.
    "régen is silány minőségű " - ez egyszerűen csak nem igaz, ezért használnak sokan 6-8-10 évekig ilyen egereket gond nélkül. Mi ez, ha nem minőség?
    "a szenzor nem téved" - hopp, itt igazad van.
    "igaz csak 400dpi-n" - A 40 ajánlott egér között 4 darab olyan van, ami legfeljbb 400 cpi-t tud, az összes többi legalább 800 dpi-t vagy többet. A 400 valóban sokaknak nem elég már manapság (de van akinek még mindig az - de most nem a 400 dpi mellett akarok kardoskodni, bár lehetne.), cserébe ezek általában a legolcsóbbak is.

    [ Szerkesztve ]

    Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html

Új hozzászólás Aktív témák