Hirdetés

  • Nokia 3210 - felélni az örökséget

    ma A HMD ismét elővett egy klasszikust, hogy újra kiadják. De ismét csalódás lesz azoknak, akik az eredeti modellt is használták. És lehet, hogy másoknak is.

  • Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord teszt

    gp 43 év szinte beláthatatlan idő a videojáték-világban – márpedig az első Wizardry idén tölti be ezt a kort. Most az eredeti legenda az eredeti játékmenettel, de megújult látványvilággal tért vissza.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    senior tag

    válasz dqdb #87176 üzenetére

    egy 55-60 grammos bottom outhoz szokott embernek nagyon nehéz lesz
    Ebben teljesen biztos vagyok. Amit elvi szinten el tudnék képzelni az egy exponenciálisan keményedő rugó lenne az elején nagyon lapos görbével a végén pedig meredekkel, esetleg egy olyan double stage, aminek hasonlóan drasztikusan eltérne a meredeksége.
    Gyanítom viszont, hogy a gyakorlatban ezek sem működnének. Egy ilyen rugó szerintem totál bizonytalan lenne egy tompított bottom-outhoz képest is, a másik, hogy olyan erővel lökné vissza a rugót, amit aligha lehetne szépen tompítani.
    Nem kínoznám magam ilyesmivel, ha egyszer egy kis bounce megoldja.

    #87170 Synthwave
    Azokhoz tartozom, akiknek a mély tónus kevésbé zavaró, mint a magas. :)
    Talán tavaly volt egy próbálkozás - nem tudom lett-e belőle valami végül - olyan kupakokkal, ami kerámia szerű műanyagot használt alapanyagnak.
    A videókon annak egészen érdekes, magas, csilingelő hangja volt. Nem tudom, hogy munka közben is így lenne-e, de a felvételen az tetszett. Ha jól emlékszem dqdb említette, hogy a DCS profil tud ilyet lineáris switchekkel.

    M.

Új hozzászólás Aktív témák