Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    senior tag

    válasz doxit.hu #74779 üzenetére

    A legolcsóbb jó tipp erre egy Cherry G80-3000N Cherry MX Silent Red kapcsolókkal és egy átlátszó magyar kupakkészlet lenne (Keychron, vagy Glorious itthonról). Ennél halkabbat modolás nélkül nehéz lesz összerakni szerintem. Valamivel olcsóbb lesz a végén, mint a Varmilo, de még így is jóval több, mint a megadott keret.

    Nem az igénnyel van gond amúgy, hanem a kínálattal.
    Csendes, átvilágítós, magyar, teljes méret (szerencsére ti a vezetékmentességet nem kértétek), ezek kb. a legkevésbé teljesített kívánalmak.
    A legközelebb a Varmilo van hozzá, de ahogy írtad, az nem világít át csak háttérfényt ad.
    Ha gamer vonalon nézelődsz, ártól függetlenül nem lesz halk, még akkor sem ha amúgy Silent switchekkel szerelik és egy bizonyos árszint felett nem hogy magyar, még ISO sem. Ollósból minimális a kínálat és az is két részre szakadt. Vannak a belépő kompaktok TV-k, tabletek stb. mellé, mint pl. a Rapoo 9ezresek, bár tőlük talán felbukkant most egy office vonal is, de ezekkel nincs tapasztalat. Világítás nincs és kizárólag wireless mód. Felette pedig a "produktív" kategória (MS SCulpt, ami ergo is egyben, Logitech MX Keys, Dell premier), amiből van ugyan teljes méret, de nem magyar és szintén nem világít az üzem időnövelése miatt.
    Nálatok nem játszanak a kompaktok, így a pl. Royal Kludge kiesik, pedig a Redragonnál valószínűleg jobb minőséget ad, szintén egyre több az ISO és a hot swap náluk is, (pl. modolásra jó alap forrasztgatás nélkül is), sem a drágább készre szereltek közül pl. a Vortex, aminél amúgy opció lenne a Silent kapcsoló gyárilag.
    Maradnak a modolható gamerek (Redragon, GMMK, Pulsar) és a hot swap középkategória a Keychron K-kal és reményeink szerint a bővülő Akko kínálattal. Viszont ha követed valamennyire a topikot, akkor láthatod, hogy sajnos ezeknek a vége is tart a Varmilo árához végül.

    M.

Új hozzászólás Aktív témák