Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chopin42

    őstag

    Üdv! Viszonylag ritkán írok ide, többnyire olvasója vagyok a topiknak. Van egy Fnatic rush pro silent uk bullentyűzetem. Nem rég múlt két éves. Rákerestem a hsz-eimre a topikban, és érdekes dolgokat olvastam, amikre már nem is emlékeztem (legutóbbi ez). Miért írom ezt bevezetőnek?
    Mert a linkelt problémát egy hétnyi supportolás után sem lehet megoldani, minden módszert kipróbáltam. Illetve voltak egyéb problémák is. Tegnap pl lefújtam isopropyl alkohollal, tisztítás címszóval, reggelre ilyen lett: [kép] [kép] [kép] .
    Tessék nyugodtan szörnyülködni, igazából nem bánom, lehet lesz egy rozsdafestés mod belőle, vagy ilyesmi :DD
    A linkelt hibával úgysem eladható, így meg végképp nem.
    Igazából az a lényeg, hogy nem vagyok maradéktalanul elégedett, így idővel cserélni fogom, ezt meg vagy eladom donornak, vagy kipofozom egy moddal.
    Viszont régóta érdekel a billentyűzet építés, mint téma.
    Így segítséget szeretnék kérni, hogy merre induljak, amennyiben kész alapokból (nem tudok programozni, nyákot tervezni, stb) akarok építeni? Az elképzelés egy hotswap, iso, full billentyűzet, amibe silent barna kerülne (gateron gyárt ilyet?) Vagy egyéb, extrém csendes kapcsoló. Illetve a hiperhidrózisom miatt cseppállóvá is tenném, abban feltalálnám magam.
    Plate mounted lenne az ideális.
    Világítást NEM szeretnék.
    Tudom, építeni költséges, de a mostani még egy darabig kiszolgál talán, így elkezdenék gyűjtögetni. Vagy kapható ilyen készen is?
    Előre is köszönöm, és bocs a terjedelmes hsz-ért!

    Szakmai kérdések csak a fórumban...

Új hozzászólás Aktív témák