Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CrusherW

    tag

    válasz Khaosz55 #13205 üzenetére

    Van hangja, nem egy zsírzott membrános értelemszerűen, de én csak azt a zajt hallom, amikor az aljának koppan, az pedig elkerülhető, egyrészt o-gyűrűvel, másrészt ügyesebb gépelési technikával.

    A macro ugyanaz, mint mindenhol. Egyrészt vannak előredefiniált sablonok, például NextTrack, vagy Notepad megnyitása - de ezeket function gombokkal is tudja. Másrészt - és ez az érdekesebb része, - deklarálhatsz egyedi utasítás sorozatot, ami a következő utasításokból épülhet fel:

    - Delay (két utasítás végrehajtása közötti késleltetés)
    - MouseDown (pl kezd el lenyomni a jobb egérgombot)
    - MouseUp (most meg engedd fel a jobb klikket)
    - KeyDown (klaviatúra billentyű lenyomása)
    - KeyUp (klav. bill. elgendése)
    - CursorPosition (kurzor pozíciója, [x; y] koordináták szerint, pl ugorjon a StartMenüre: [18; 1066])

    Az utasításokat deklarálhatod kézzel, vagy "el is játszhatod", vagyis megnyomod a Record gombot és végigzongorázol egy utasítássort, amiket utána akár kézzel is finomhangolhatsz.

    Markból 100-at definiálhatsz amiket 5 gombhoz köthetsz 5 rétegen keresztül. Az egyes rétegeket az Aivia gombbal válthatod. A gomb színe jelzi a réteget. Például a kék színhez én a work related dolgokat kötöttem, olyan makrókat generálok oda, amiket VisualStudioban gyakran használok, pl a G1 gomb IIS-t attacholja debugerhez. Ugyanez a G1 gomb a piros rétegben kinyitja a tcmd-t a Filmek mappánál és elindítja az MPC-t.
    Ha egy évvel korábban vettem volna, akkor biztos írtam volna makrót arra, hogy a D3-ban teljes gearsetet váltson a hero annak megfelelően hogy MG/GF-et akarok, vagy DPS-t, amiért mára már bannoltak is volna :)

    ps. IRL tapasztalat: mire ezt a pár sort megírtam, barátnőm már hússzor kérdezte meg, miért verem ilyen hangosan a klaviatúrát => kell az O-Ring. QED :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák