Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz Revoltek #192792 üzenetére

    Minden autó fogyasztása megugrik, ha odalépsz, és meg is lódul, de nem mindegy, hogy mekkora lódulás mellé mekkora fogyasztás jár. Emiatt szeretem a 2. gen Mazda 6 2.0 155LE-s változatát. Természetesen alul nem húz úgy, mint egy TDI, de felül szépen mozgatja a verdát, és még a fogyasztása sem vészes. Csak ugye az a fránya rohadás ne lenne. :O
    A Subaru sajnos az állandó összkerék miatt nagyságrendekkel többet eszik, tehát ha ez probléma, akkor kiesik. Nálam is emiatt, illetve a nehéz szervizelhetőség miatt esett ki.
    Az Insignia szintén nagyon tetszett, sőt a legjobban az összes kategóriatársa közül, de ha motorikusan kifogsz egy tökéletes darabot, akkor is lehetnek elektronikai és egyéb problémái.
    A benzinesek közül maradt a facelift előtti T27-es Avensis jó áron, vagy mocskos drágán egy faceliftes, esetleg egy Accord, viszonylag sok km-rel és árukhoz képest számomra nem megfelelő állapotban. Ha mindenes autó kell, akkor ennyi van, el kell döntened, hogy melyik kezedbe harapsz bele.

    #192793 Biqci: A "nem akarod megérteni" pont azt jelenti, hogy nem vagy hülye. Te is tudod, hogy mit jelent. :)
    Szerintem elég konkrétumot írtam. Tudnék regényt is írni a több hetes/hónapos filózásaimról, számolásokról, de felesleges, mert senki sem fogja elolvasni, meg időm sincs erre. Világosan leírtam, hogy a matek mit ad ki, ahogy azt is, hogy nekem még viszonylag könnyű dolgom van, mert van egy másik autóm is a városi használathoz, amivel a dízeles autómat meg tudom védeni a számára "legveszélyesebb" használattól.
    Btw. igazán tökös és korrekt először belekötni valakibe és kiröhögni, aztán megsértődni és vádaskodni, ha az egyén megpróbálja megvédeni magát.

    Nem szoktam az ilyesmibe beleállni, de most inkább megtettem, mert épp ilyen kedvem van. Majd moderátor bácsi kitakarít, ha úgy tartja kedve. Személyeskedni nem fogok.

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák