Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz LuckyL #151818 üzenetére

    és (#151817) Dare2Live:

    nem vonom kétségbe a tapasztalatotokat. Viszont muszáj megjegyeznem a következőket:
    -A km önmagában semmit nem jelent. Tudok mutatni (első kezes tapasztalat- barátom Jeep-je!) olyan autót ami 20k kmnél kiköpte a váltóját. Egyszerűen a tulaj túl hülye volt hozzá.
    -Ahogyan tudok olyat is (Teddy is is ilyen) ahol vannak cserélendő dolgok, és megfelelően olcsó is volt amellett, hogy az eladás előtt több ezer ojrót költöttek már rá.

    Tehát a km helyett állapotot veszünk. Azzal senkinek nem lehet segíteni, hogy általánosságokat mondunk mint pl a kevesebb km biztos jó vásárrá tesz valamit és az a valami várhatóan nem romlik el még 1-2-300'000 km-ig. Bármennyire szemét dolognak hangzik, rá kell költeni azt a pénzt amiért rendesen átvizsgálják olyan helyen, ahol erre a vizsgálatra a nevüket is rá merik írni. Aki meg csak fórumra hagyatkozva akar megúszni elkerülhetetlen költségeket, ne vegyen inkább autót (tudom , hogy ezért most sokan el fognak átkozni)

    A leírás szerint , mindennek összeér az ára egy kiragadott részlet. A németeknél is megkérik az árát a sokat futott de jó állapotú és karbantartott autóknak.

    Szerintem.

    https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák