Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    Na voltam az Alfánál...

    BP külrészén laknak, nagyon szép helyen, bmw, és alfás, volt már több alfája is, most ez és egy 320D-je van. Ezt az alfát a Fiat Koncz vezetője hozatta magának 2012-ben, és 1 évet használta, ez az úr vette át tőle. Fiat Koncz-os rakatot bele chip-et ami +20-30 Le, illetve Xeno-t, ezt mikor a mostani tulaj megvette kivette belőle ment elmondása szerint Xenon-ért büntetnek már úgy tudja ami nem gyári, meg nem is tetszik neki, a Chip meg nem kellett neki mert +1 literrel evett többet, és gyerekekkel nem is használta volna ki, de ezeket adja a kocsi mellé pluszban.
    Most jöttek vele Horváthból így elég koszos volt belülről is, az elektromos ablak lehúzónál lévő műanyagok kopottasak, illetve ez hátul is elmondható a gyerek az egyik résznél lekaparta ezt a műanyag felületet, ami elég csúnya, de úgy gondolom ez nem nagy ügy, meg ez alfáknál gyakori ahogy olvasgattam, többi dolog rendben volt ahogy nézegettem. Kívül az első műanyag lökhárítónál vannak kopások, illetve az egyik első sárvédő ív alján egy minimális horpadás, de úgy gondolom egy 10 éves autónál belefér. Viszont rozsda meg ilyenek abszolút nincs rajta. Motorja szervizkönyves, 93 ezernél kapott egy új turbót, hosszbordás szíjt, vezető görgőt stb....Alfa szamosiba járt vele, majd utána Nyiri Gyula szervizbe. 140 ezer lesz lassan a kocsiban, kipróbáltam, full stabil, szépen megy, amennyit értek hozzá nem találtam semmi hibát miközben mentem vele, minden patent.

    Így mondtam lekérdezem az adatait, és ha elvisszük egy alfa szakszervizbe átnézetni, és ha minden stimmel érdekel. Ezzel csak az volt a gond hogy mennek el 5 napra holnaptól vidékre, és ott is megakarják nézni, meg ma már 6 órákkor szintén bejelentkeztek látni akarják...1.9M-ig tud lemenni csak (ebbe még benne lesz majd egy full átpasztázás, és egy teljes belső bőr/kárpit takarítás), de nagyon nehezen tudtam megegyezni vele hogy addig ne mutassa meg másnak míg nem nézetem át. Mondta majd ha visszajönnek semmi akadálya, de mondom ha addig elkel? Mondta akkor ez van, lehet alku nélkül viszik, szóval nem győzködött hogy hagyjak ott foglalót nyugodtan, nem akart belemenni, végül a feleségét kellett meggyőznöm...Így az van most hogy hagytam egy minimális foglalót, ha megjönnek elvisszük egy szakszervizbe, átnézetjük, és ha nincs vele semmi nagyon nagy baj, értem ezt az alatt hogy ~200 ezer feletti költség vagy több, illetve lekérdezem a valós km-t és az is rendben van akkor megvettük. Felesége jogász Nő, ezt így lepapíroztuk, és ennyi, folyt köv.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák