Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    TC mostanában ráállt a használtautó átverés vonalra, újabb cikk:
    [link]

    Amúgy mikor 2 éve autóvásárlás előtt álltam és elkezdtem nézni az autókat, azon lepődtem meg, hogy a használtautó.hu-t mennyire ellepték a magánszemély wannabe nepperek. Nem tudom, hogy minden márkánál megszaporodtak-e, de IS vonalon sok volt.

    A legviccesebb az volt bennük, hogy általában a legtöbb ilyenhez volt szervizkönyv, meg töltötték fel a fotók közé a sok külföldi szervizszámlát (általában Belgiumból és Olaszországból hozták be őket).
    A baj csak az volt, hogy a legrendezettebbnek tűnő előélethez képest ők adták leginkább ár alatt a gépeket. Ilyen 1.1-1.4 milliós ársávban mozogtak, miközben a jó állapotúak 1.8-ért mentek el 1 nap alatt. Ha felhívtam valamelyiket, kb lelőni nem lehetett, mert kérdeztem egy dolgot, de mellé darálta tovább másik 100 dologról a szöveget, a szavába kellett vágnom, hogy egyáltalán szóhoz jussak.
    A legszebb az egészben az ilyen 1.2 milliós árban, ha levonod a "magyarosítás" költségeit+a behozatal költségét+a hasznot, akkor kijön, hogy nagyon maximum ilyen 800-900ezer környékén kellett megvennie, hogy egyáltalán maradjon neki rajta némi haszon.
    Megnéztem mobile.de/olasz és belga oldalakon az árat, nem voltak hirdetve ilyen olcsón sehol sem. Kb 1.2-től indultak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák