Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsivaagoo

    őstag

    válasz Directors #62339 üzenetére

    955BE procit baromi egyszerű tuningolni. Csak a szorzót kell feltekerni 16-ról 19-re ha legalább egy jó közepes hűtőd van a gyári helyett. 3,8 GHz-en kb. Sandy i5-ös teljesítményt hoznak (nem a K-s, hanem a sima i5 félét).

    Az pedig nem gond, ha a VGA lesz az erősebb, FX-6300 4,0-4,5 GHz között a későbbiekben még dobni fog az összteljesítményen. (membrandj kolléga is írta)

    ----------------------------------

    FX-63xx/83xx prociktól nem kell félne, nem értelmetlen zabagépek azok, csak 4,5 GHz-nél megjön az étvágya egyes példányoknak és 1,5V feszt kezdenek követelni. Na ezt nem szabad bevállalni, 1,41V a max fesz , amit adni szabad nekik és meg kell elégedni a 4,4 GHz-es tuninggal. Ekkor még jól hűthetőek és nem zabálnak.

    Tapasztalatom alapján FX-8320-nál a 4,4-ről 4,5 GHz-re váltva semmi értékelhető teljesítmény javulás nincs, csak a túl nagy feszültségtől melegszik a proci mint az állat.

    szerk: még egy dolog. Ha a C&Q nincs kikapcsolva, akkor terhelés nélkül szépen visszaállnak idle fogyasztásra, ami szinte ugyanannyi mint az Intel prociké.

    [ Szerkesztve ]

    Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.

Új hozzászólás Aktív témák