Hirdetés

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

  • Mebírságolták a Razert a Zephyr maszkok miatt

    ph A cég elég olcsón megússza az ügyfelei félrevezetését, de az üdvözlendő, hogy az Egyesült Államok hatóságai nem siklottak el az ügy felett.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ærni

    tag

    Sziasztok!
    Hozzá nem értésemet próbálom palástolni a kérdésekre adott minél pontosabb válaszokkal, szóval előre is elnézést kérek, ha mégis valami "átcsúszik" a szitán
    1.
    Játék lenne az elsődleges cél. Elsősorban az új keletű stratégiai játékok, Fifa, Assassins Creed, Crysis, Battlefield 4 (gondolom ide már elég komoly vas kell). HD filmek nézésére is sor kerülne (néha lehet két monitort is használnék). Ha már ilyen gépem lenne kezdő szintű videószerkesztésre is használnám. Valamint rengeteg torrentezésre (fel- és letöltés, szóval elég sokat menne egyhuzamban). Sok filemt, játékot, adatot tartanék rajta, szóval a nagy HDD indokolt lenne.
    2.
    Jelenleg semmilyen alkatrésszel nem rendelkezem ezért a háztól a tápig mindenre újonnan lenne szükségem.
    3.
    Monitorra, egérre, billentyűzetre és magára a gépházra és annak teljes "belsejére" szükségem lenne. A monitort azt külön venném meg, de valószínűleg egy 20-22'-os Full HD, hdmi-vel felszerelt termékben gondolkodom.
    4.
    300 ezer forintom lenne az egész beruházásra (a monitort ne számoljátok bele).
    5.
    Ha lesz monitorom az Full HD lesz szóval ha van lehetőség van rá akkor ilyen felbontáson szeretnék játszani is.
    Egyéb:
    Nincs gépem amit be szeretnék áraztatni. Ha belefér a keretbe SSD-t i szeretnék minimális nagyságút a gépbe. Jó lenne ha a lehető leghalkabb legyen és a ház esztétikuma sem utolsó szempont.
    Ha az elképzeléseimet egy kisebb házba (olyan Mac mini szerűen, nem feltétlenül olyan kicsibe, csak mégse az a nagy monstrum ház lenne) sűrítenénk bele akkor az jelentősen drágább lenne? Gondolom a hűtés és hely hiánya problémákat okozhat.
    Durván ezek lennének az elképzeléseim.
    Köszönöm előre a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák