Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • krabicsek

    csendes tag

    Sziasztok!
    Nagyon ritkán cserélek gépet, most egy i5-4570s masinám van (8GB + GTX 1050 + SATA SSD). Mindennapi használatra nem kevés egyáltalán, de játékokra már talán. Meg aztán úgy érzem, hogy néha újítanom kell, és ez most jönne el.

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?
    Általános felhasználás, néha viszont játszom is vele, Single playeresekkel (most épp Far Cry 5). Tervezem az Assassins Creed sorozat újabb részeivel is játszani.
    Néha DVD-t is írok.
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    SATA3 HDD-im vannak, adatokkal tele, valamint a jelenlegi VGA árak miatt egyelőre a Gainward GeForce GTX 1050 2 GB (DVI-D, HDMI, DP) kártyát megtartanám.
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Ház, és ami azon belül esik :)
    4. Mennyi a kereted rá?
    No limit, de kb 150-re gondoltam. Viszont a 200e az egy olyan lélektani határ, amit a "zasszony" miatt csak úgy lépnék át, hogy hosszan ecsetelném a miérteket ;]
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat?
    DELL P2314Ht (Full HD, 60Hz, D-SUB, DVI, Display port)
    Nem támogat ilyesmiket.
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
    M.2 NVMe SSD-ről szeretném az aránylag halk gépemen a Win11-et futtatni ;)
    A házon legyen hely egy DVD-írónak, valamint van egy 5,25" Sata HDD Rack-em is. Sata és USB3 is legyen bőven! RGB csak minimális, de ha nincs, az a legjobb!
    Nem jut eszembe más hirtelen. Nagyon köszönöm az önzetlen segítségeteket! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák