Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SyMbioTe

    Ármester

    válasz #94477440 #140573 üzenetére

    m.Sjani (#140573)

    Igen, nem szükséges, viszont általában a legtöbben új gépet szeretnének, akár garancia szempontból, vagy mert nem akarnak szenvedni a keresgéléssel jófogáson/aprón/akárhol, vagy hosszú távra akarnak, akár fejleszthető gépet, stb... Új gépet pedig nem hasonlítunk használthoz, nem egy kategória. Az, hogy te sokallod, az meg egy dolog.

    Pl. mi is új gépet vettünk itthonra netezésre, mert inkább a sok garanciára és az új platformra szavaztunk, így egy jódarabig letudva a gépvásár. Nem mellesleg könnyen bővíthető, és egyszerűbben cserélhetőek az alkatrészek, mivel a hazsnált üzletibe sokszor speckó alaplap/táp van pl.

    Ismerősnek meg használt üzleti lapost vettünk garival, mert a keret szűkösebb volt, és laptop kellett mindenképp, de abból a normálisabbja jóval 100k felett van.

    Amúgy szoktuk javasolni a használt üzleti gépeket, ha szűkös a keret, vannak boltok akik fél-1 év garival árulnak ilyen cuccokat. Mondjuk a tiédhez hasonló konfigos gép inkább 60k körül jön ki pl. egy laptopszalonból, vagy imperiumból.

    A beszűkült látókör meg elég erős mondat azért, de köszi!

    [ Szerkesztve ]

    „És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Új hozzászólás Aktív témák