Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mardhug

    újonc

    Sziasztok!
    Az elmúlt 3-4 évben volt egy kis elkalandozásom a laptopok világába.
    Viszont jelen pillanatban haldoklik a hordozhatóm. Ezért úgy döntöttem visszatérek az asztali verzióra. (Tegyük hozzá, hogy nem nagyon játszottam az elmúlt évek alatt, hiányzik is. Erre mondjuk rátettek a gameplay videók.)
    Szóval szeretnék tőletek kérni egy olyan összeállítást amely megvan 160 ezer forintból. Vagy csak kicsivel drágább nála.
    Fontos szempontok:
    - Játszani szeretnék rajta. Ebben az árban nincsenek benne a kötelező perifériák ( monitor, hangszótó, egér billentyűzet), tehát csak a gép maximális limitje ennyi.
    - Jelen pillanatban új munkahelyem van. Még próbaidős vagyok. Ezért nem merek többet költeni rá. Ebből adódóan szeretném később fejleszteni -ha már biztos lesz a munkahelyem. Szóval a könnyü fejleszthetőség is fontos.
    - Természetesen tudom, hogy egy ekkora összegből nem nagyon futtathatók maximumon a legújabb játékok. De azért egy erős közepes grakikát el bírnék viselni.
    - Olvasgattam vissza kicsit és sokan a gép "szépségére" mennek. Engem inkább az érdekel hogy praktikus legyen. Ne pedig szép. (Itt a gépházra gondolok persze)

    Nem feltétlen szükséges szempont:
    - Világ életemben Intel-Geforce párosítást használtam. Örülnék ha most sem lenne másképp. De természetesen merek változtatni a beidegződésemen.

    A segítséget előre is köszönöm mindenkinek.
    Külön köszönet jár annak aki ajánl hozzá 40-50 k értékben egy jobbfajta monitort is. :)

Új hozzászólás Aktív témák