Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    Olyan létezik hogy egy XFX450v2 3 évesen megdeglik? Most vettem cserealaplapot (konfig adatlapomon), UK-ből rendeltem hogy ugyanolyan legyen REV1.0 lett REV1.1 helyett de majdnem mindegy BIOS volt más de úgyis frissíteni kellett.

    Gondom meg 2 nap után visszajött, táp két hétig pihent előtte. Haverom holnap ad egy ilyet tesztre: rs-600-acab-m4 . Ami CWT és nem egy csúcs, de rá lehet bízni a gépem.

    A tünet, állandóan restartol a gépem, mintha resetelnék de erőszakosan, mert odavágja a HDD fejet is. Ma olyan 51-60-szor tette meg. Egyszer pedig elment a gép teljes erővel ment a VGA venti és összeomlott az nVidia driver majd helyreállt. VGA TUTI JÓ. Alaplapival is resetel és VGA másik gépben tesztelve (hulladék tápon). Memtest lefut, ha nem akkor resetel közben is. Van amikor tudok még Vegasban is renderelni, de most már teljesen meghalt.
    Az egész ha jól emlékszem a VGA driver random omlásaival kezdődött májusban és Júliusban fajult használhatatlan újraindulássá bármikor.

    Ha kiderül hogy a méregdrágán örök életre vett XFX miatt vertem szét egy gépházat és dobtam ki 25 ezret az ablakon más alkatrészre, akkor picit ideges leszek (15k gépház és 9k lap+proci).
    Még garanciális lenne csak takarítás miatt volt szétszedve, 3 évig nem tudom mi menne el takarítás nélkül, itt meg sajna vastagon áll a por. Fél évig bírtam ki aztán tele volt mint a porzsák.

    Itt ajánlotta Duliee még 2013-ban, szintén 3 éves akkor még hibátlan HKC5580-at váltott (azóta eladtam szal lehet még mindig hibátlan).

    FSP ATX400-PNF-em van még itthon de nem bírja el a gépem, vagy el se indul vagy a VGA nem kap elég kakaót.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák