Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Scorpus

    csendes tag

    Sziasztok!

    Új konfigot építettem, és ez mini-ITX méretbeli csökkenésre vezetett. Minden nagyon jó, egy dolgot kivéve, nem fér be a tápegységem a házba. A konfig a következő:

    ASUS P8H77-I
    Intel Core i5-3570K
    G.Skill 2x2GB 1600MHz DDR3 6-8-6-24
    Scythe Mugen 3
    2db Samsung HD204UI
    1db Samsung 830 128GB
    Scythe Kaze Server
    Bitfénix Prodigy mini-ITX ház (gyári ventik helyett elöl Cooler Master 20cm, hátul Coolink 12cm Swif2-1201 (van még Swif2-1201 amit felülre is be tudnék szerelni ha szükség lenne rá))
    Chieftec CFT-750-14CS

    Bizonyos alkatrészek (mint például a tápegység is) még az előző konfigból öröklődtek. Először örültem neki, hogy tápegységet nem kell majd váltsak, de sajnos probléma merült fel. Túl hosszú a tápegység ehhez a házhoz, a kábelek nem férnek el, nem tudom teljesen betolni a tápegység végét a házba. Kb. 3-4 cm-re lóg ki hátul, üzemel, de ez így nagyon zavar engem.

    Ajánlásokat kérnék szépen tőletek, milyen tápegységre cseréljem le.

    Szempontok:

    - beférjen a házba, kábelek is elférjenek hátul
    - moduláris legyen
    - nagyon halk legyen (most a táp a leghangosabb a házban, nincs dedikált VGA kártya, a Mugen 3-ról levettem a ventit, így az passzívan hűti a procit, és ha a ventiszabályzóval letekerem nullára az összes ventit a házban nem változik semmit a hang, mert a tápegység ventije még mindig hangosabb)
    - elegendő legyen ehhez a konfighoz, de annyira legyen azért rugalmas, ha mondjuk még 1 HDD raknék bele, vagy esetleg később mégis fog kelleni egy kisebb teljesítményű dedikált VGA, akkor azokra is elég legyen

    Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségeteket, eléggé tanácstalan vagyok, hogy merre nézelődjek. :R

    A mostaniakon kívül a régi rendszerben is voltak pozitív értékeléseim -> http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Scorpus

Új hozzászólás Aktív témák