Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryon87

    félisten

    Sziasztok!
    Ismételten hozzátok fordulok, remélhetőleg sok olyan user lesz aki használja is azokat a telókat amiket most felvetek véleményezésre, és nem Samu/Iphone főtulajok vannak.

    Idén 76. évét töltő nagymamámnak jelenleg egy Allwiew P5 Life nevű csodája van, ami papíron egész kellemes kis telefonnak ígérkezett a nyáron, és mondtam hogy ez Skypozásra bőségesen elég lesz, miután utánanéztem a specifikációjának.. Nagy fenéket, 1-2 hónapra ki is jöttek a nemkívánatos problémák. Skype akadozik mint állat, akku gyorsan merül még készenlétiben is, valamint a hanggal is bajok vannak.

    Sajna előfizetéses, így az sincs hogy elpasszolni (román RDS szolgáltató, 5gigás mobilinternet csomaggal fillérekért), és a városban nincs szervíz sem, postázni kellene a fővárosba... Amit ha meg is csinálnak, nem hinném hogy jobb lenne a helyzet utána sem.

    Itthon vennék neki egy telefont, maximum 50K lenne a keret (egyelőre még tervezet).
    Skypra kellene csak:

    Huawei P6 / P7, Huawei Ascend G620s, LG Spirit vagy Leon, Sony Xperia M2. Csamcsung és Ifos felejtős, bár előbbinek esetleg az Ace 4.

    Ezekből melyik lenne alkalmas a Skype-ra (elvileg mindegyik), valamint üzemidő szempontjából is minél hosszabb idejű lenne a jó. Mivel alig használná, a 2-3 napot simán mennie kellene majd. Jelenlegi telója asszem 4.7", minél nagyobb annál jobb, max 5.5" méretig. Na meg a hardver se legyen azért gyenge.

    A tippeket előre is köszönöm :R

    [ Szerkesztve ]

    Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

Új hozzászólás Aktív témák