- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
Szerintem nem lesz erre fejlesztés, mint ahogy írta, több a gond vele, mint a haszon és nem egyszerű beleépíteni. (Ki tudja az igazat?)
Nagyon ragaszkodsz a LED jelzéshez? A telefon gyárilag nem váltja át a LED-et, ha feltöltődött?
Mi lenne, ha vaku villogással, időnként a képernyő bekapcsolásával, jelzőhanggal, szöveg felolvasással, rezgéssel oldanád meg a jelzést?
Ezeket ezerféleképpen lehet variálni. (pld: fekve vagy álló helyzetbe van a telefon, sötétben van a telefon (lux beállítás) este, napközben, otthon, munkahelyen (wifi feltétel).. )[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
Topikgazda
Ha abból indulok ki, hogy az e-robotban már régóta megvan a lehetőség és ha jól emlékszem a taskerben is, akkor nehezen érthető.
Erre írtam, hogy Ki tudja mi az igaz. Nem tudok a fejlesztő ellen és mellette sem beszélni, mert nem ismerjük az igazi indokot.nem jó megoldás, hogy mondjuk 30 percig rezeg vagy sípol
Nem is kell, hogy egyfolytában tegye, de ütemezhető, hogy 1-2-5 percenként tegye meg.
Nálam működik egy hasonló makró, de az ellenkezőjével. Ha pld 25% alá csökken a töltöttség.Ráadásul úgy látom, hogy a robot támogatása a fejlesztő részéről megszűnt.
Minden olyan alkalmazásé meg fog szűnni előbb-utóbb, ahol egyszemélyes a fejlesztői csapat és eljut arra a pontra, hogy nem éri meg energiát beletenni, mert támogatás nincs, viszont a belefektetett idő megszámlálhatatlan.Üdv: Mcrazy
-
Megnézem mit tudok kitalálni, nálam is Lineage 15.1 van, igaz egy crDroid variáns.
Nálam 100%-ra töltődés után 5 percenként felhangzik egy dallam, amíg le nem húzom a töltőről (ha néma üzemmódban van, akkor meg rezeg). De ez az 5 perc annyira módosítható, amennyire az ember szeretné.
[ Szerkesztve ]
-
-
tomy86
addikt
-
-
Azt viszont nem néztem, de úgy vélem ez az esetleg "előre betárazott" szövegeket nem törli.
Ugyebár van egy kapcsoló a Szövegfelolvasás beállításakor, ami "Tárolja a szöveget, ha már beszél".
A várólistának az ürítésére minden további nélkül el tudnék képzelni egy Műveletet.
-
-
Kicsit félve mondom, hogy a 3.25.1 verzióban nem látok email érkezett Eseményt, csak küldés Műveletet.
Mondom mindezt amiatt, hogy az NFC műveletek sem látszanak nálam, lévén nincs a készülékemben NFC chip.
Egyébként biztosan megoldható lenne, nálam SMS, Messenger és Telegram üzenetek kerülnek megadott körülmények teljesülése esetén hangosan felolvasásra.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Igen, fel lehet olvastatni Értesítés érkezett eseménnyel, de ha nem törlöd a felolvasás után az értesítést, akkor a második levél beérkezésekor összekeverednek az értesítési információk és keverve fogja felolvasni.
Esemény: Értesítés érkezett - Alkalmazás: E-mail - Szöveg: Tetszőleges, illetve beállíthatod hogy milyen szöveget figyeljen.
Művelet: Szövegfelolvasó: 3 pötty és a következő változók közül választhatsz:
1. Értesítés címe: Itt szerepel a feladó, a 2. levéltől pedig "x új e-mail"
2. Értesítés ticker: Itt is a feladó szerepel, a 2. levéltől pedig "x új e-mail"
3. Értesítés szövege: Itt lesz a tárgy, a 2. levéltől pedig annak a fióknak a neve, ahová a levél érkezett.
4. Notification text lines: Az 1. levél beérkezésekor üres, a 2. levéltől pedig itt lesz az összes levél feladója és az összes tárgy[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Ahogy látom a hivatalos fórumon más is jelezte az egész napos naptáreseménnyel kapcsolatos hibát. Úgyhogy remélhetőleg javítva lesz.
-
Topikgazda
Szia!
Azért nem jelenik meg a 2. Variációban, mert minden értesítéshez tartozó változó csak az esemény bekövetkezésekor él. Tehát a 2. Esetben nincs bekövetkezett naptáresemény, ezért a változó üres.Csak egy kérdés. A naptár saját értesítése nem jó neked? Ha nem egész naposra állítod, akkor több eltérő értesítési időpontot is megadhatsz.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Nos én a következőképp csinálnám:
Elmenteném a naptáreseményt egy változóba, majd annak a változónak a szövegét olvastatnám be a megfelelő időpontbab.Események:
Esemény kezdete - Születésnap
Dátum időpont - 12:00
Dátum időpont - 14:00 (Amennyiben két vagy több időpontost szeretnél)
Műveletek:
If művelet - Feltétele: Esemény aktív - Esemény kezdete
Művelet: Változó beállítása - (Neve: Szülinap - Tipusa: Szöveges változó) Értéke: calendar_detail
Else
Művelet: Értesítés megjelenítése - Értéke: Szülinap változó
Művelet: Változó beállítása (Szülinap) - Értéke: 0 - Feltétele: Esemény aktív: Dátum időpont 14:00 (ha csak 1 időpontos értesítés van, akkor nem kell feltétel)
EndifRemélem tudtam segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
A "* (csillag)" karakter, több tetszőleges karakternek felel meg, a "? (kérdőjel)" pedig egyetlen, tetszőleges karakternek.
Példa a "*" működésére, a kövérrel szedettek a szűrőnek megfelelő találatok:
Szűrőfeltétel: *alma
halma
aranyalma
birsalma
almaszósz
körte
szilvaérdekesség az almaszósz, ami elsőre nem egyértelmű, lehet hogy az MD nem is így kezeli. Meg kell nézni...
Példa a "?" működésére, , a kövérrel szedettek a szűrőnek megfelelő találatok:
Szűrőfeltétel: apr?ja
apraja
aprója
aprítja
apropója -
-
-
tomy86
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek.
User error volt. A "supercars" szűrőt nem az "esemény részleteihez" kellett ebben az esetben írni, hanem a "cím"-hez.
(#774) Mcrazy: Eseményben azért nem akartam megadni, mert így is négy naptár eseményeinek a kezdete és vége szerepel ott. Ha ott elkezdem bonyolítani azzal, hogy ott adok feltételeket, akkor számomra már átláthatatlan lenne. Lenne olyan naptár, amit háromszor kellene felvennem az eseményekhez különböző feltételekkel. Legalábbis, ha jó a logikám.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Topikgazda
Na ezt megszórtad feltételekkel rendesen, de majd rendbe tesszük.
Van néhány kérdésem.1. Az események nem tartalmaznak semmilyen címet vagy részletet, csak a naptárt? Ha az eseményeknek adsz címet, akkor a műveleteknél lehet alkalmazni az Esemény aktív feltételt, és mindjárt lehet csökkenteni a feltételek számát.
2. Miért vannak a műveletek alatt többször is "Van esemény és Nincs esemény" feltételek És kapcsolatban?
3. Lehet olyan nap, amikor több esemény is aktiválódhat egyszerre? Ha nincs, akkor elég csak a Van vagy Nincs eseményt megadni, illetve az adott Eseményre hivatkozni feltételben (Pld: Esemény aktív - Esemény kezdete - Orvos)Üdv: Mcrazy
-
Topikgazda
Nem Te rontottad el, hanem én. Nem vettem figyelembe, hogy az OR-ban lévő "Tápellátás nincs csatlakoztatva" feltétel nem engedi leállni. A megoldás: Töröld ki a "Tápellátás nincs csatlakoztatva" feltételt! Adj hozzá az OR-hoz még 1 AND-ot, majd ez alá tedd be a "Tápellátás nincs csatlakoztatva " feltételt és az "Akku <20" feltételt! Így már helyesen fog működni.
-
Topikgazda
A Repülőmód összes IF-jét törölheted.
A Repülőmód - be feltétele legyen az Esemény aktív - Dátum 01:00
A Repülőmód - ki feltétele legyen az Esemény aktív - Dátum 10:00(#806) tomy86
Köszi a részletes magyarázatot! Közben átnéztem én is még 1x és úgy látom, hogy ezt nem lehet leegyszerűsíteni, mert a háttérképek beállításának prioritását a hozzátartozó "Van/Nincs" naptáresemények határozzák meg.
IF-ek bevonásával sem lehetne igazán "megszépíteni". Szóval maradjon így, ahogy van.Üdv: Mcrazy
-
-
PistiSan
addikt
-
-
Topikgazda
Nem is vettem magamra. Azt próbáltam megerősíteni, hogy a fejlesztő nem igazán aktív, ha valami kérés van. Én amiben tudok, segítek. Sajnos a fejlesztő azt építi be az app-ba, ami neki szimpi, vagy éppen eszébe jut. Ez az amivel nem tudunk mit kezdeni. Jó néhány verzió jött ki "nem túl hasznos" újításokkal.
-
Topikgazda
" Váltottam volna Taskerre, de az nekem kínai."
Nem csak neked, de többek között még nekem is komoly fejtörést okoz néhány makró. Egyszer próbáltam néhányat átültetni, de hamar feladtam. Nem az én világom. Nyílván az egy más elven működik, azt mésképp kell megszokni. Az főleg hátrány, hogy nem magyar, de igazából nem is lehet magyarosítani, mert olyan sok rövidített, angol nyelvű paraméterezhető funkció van benne, hogy azt képtelenség értelmesen lefordítani. Innentől kezdve emberek százainak válik "elérhetetlenné". Még a Macrodroid is bonyolult egyeseknek, hát mit kezdjenek a Tasker-rel.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Most már nálam is működik. ADBAppControll-al letiltottam egy rendszeralkalmazást, ami miatt sem a kattintás -pozíció - megadásával, sem pedig a Gesztus, amihez szintén pozíciók kellenek, nem működött.
A Repülő mód működéséhez beállítottad a MD-t alapértelmezett segédalkalmazásként?
-
PistiSan
addikt
Régi OnePlus készülékemen nálam sem ment, aztán az új telefon vásárlásakor itt kérdezősködtem kinek mivel megy és mivel nem, végül Samsung A52-őt vettem, ott működik szerencsére a macrodroid repülőmód kapcsolgatása.
Mobilnet kapcsolgatás viszont ADB hack-el sem működik sajnos.[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Kikerestem és vasárnap (amikor még működött a makró) így nézett ki a log fájlban:
20-02-22 12:45:13 - Háttérkép beállítása
20-02-22 12:45:13 - Invoking Macro: Wall-race
20-02-22 12:45:01 - Esemény vége
20-02-22 10:18:06 - Háttérkép beállítása
20-02-22 10:16:47 - Invoking Macro: Wall-race
20-02-22 10:15:02 - Esemény kezdete -
Topikgazda
Megmondom őszintén, hogy soha sem használtam ezt a funkcióját a MD-nak (vagyis egyszer próbáltam tesztelni, de nem igazán működött) de most megpróbáltam. Nálam egyáltalán nem működik sem az esemény kezdete, sem a vége. 1 perces eltérést állítottam be, de nem tudom, hogy ez jó-e, meg azt sem, hogy a valós időhöz képest milyen eltéréssel kell beállítani. (korábban mintha lett volna valami, hogy min. 5 perc eltérésnek kell lenni, de már nem emléxem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest