Hirdetés

  • Elnéztük a mai dátumot

    ma Nem holnap, ma mutatkozik, pontosabban mutatkozott be a HTC U24 Pro, csak elnéztük (mármint én) egy nappal a dátumot.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Computex 2024: Kingston mindenhol

    ph A mesterséges intelligencia futtatásához sok RAM kell – és ez nem kerüli el a Kingston figyelmét sem.

Új hozzászólás Aktív témák

  • szőröscica

    addikt

    válasz Qru #260674 üzenetére

    Ezzel nem értek egyet, akkor is be kellene tartani a sebességkorlátozást, ha sosem ellenőrzik.

    Szerintem bőven elég puffer van hagyva a közigazgatási bírság határáig, aki ennél is gyorsabban megy, fizessen. Legtöbbször nem benézés, vagy hibás mérés van, hanem simán csak gyorshajtanak az emberek.

    És ne gondolj álszentnek, ha sietni kell, én is sietek, ahol viszonylag biztonságosan lehet (lakotton belül sosem) - de nem azért megyek 180-al az autópályán a péntek esti csúcsban, hogy 5 perccel hamarabb szisszenthessem Miskolcon a söröm.

    De a legnagyobb bajnak én nem is a gyorshajtást tartom, hanem az általános morált. Az agressziót, a nulla követési távolság tartást, a letolást, a büntetőfékezést, stb. Ez teljesen mindennapos sajnos, és szerintem egyre rosszabb. Engem ez rettentően frusztrál, tök feszülten ülök emiatt autóba a legtöbbször, és mostanában már azon is elgondolkoztam, hogy kéne valami rohadt nagy, 2 és fél tonnás fekete SUV, lesötétített ablakokkal, hátha azzal egy kicsit kevésbé baszakodnak. Vagy ha mégis, akkor az legalább kilapítja a gyökeret egy baleset esetén.

Új hozzászólás Aktív témák