Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsírkrétamen

    senior tag

    válasz Plasticbomb #36695 üzenetére

    Köszi a bővebb infókat :R
    Végül egy nap tesztelés után rájöttem hogy jobban járok a winminer-el, kevesebb vele a munka, és a paypal 20$-os limitje sem egy távoli cél.
    A hőfok problémára is rájöttem időközbe, algoritmusonként/bányászott coin fajtánként nő a maximális hőfok, akárhogy is, muszáj fejlesztenem kicsit a hűtésen.
    Nem tudom mennyire jó, de úgy fest olyan 2.5-3$ körül fog bányászni a gép egy nap, ami jóval több mint eddig :))

    szazbolha(#36822): Remek! Viszont egy valamit nem értek a programmal kapcsolatban. Sokszor áll Device Detected-ben és ilyenkor látszólag semmit nem csinál, a gép nem pörög, semmi. Ha 3-4× bezárom a progit, akkor utána általában jó, sikerül is elkezdeni bányászni, amin eddig csak állt. Van erre valami megoldás? Baromi idegesítő, hogy nem lehet itthagyni a gépen 2 órára sem, mert egyszer csak leáll. (szerk.: eddig főleg azért volt gond, mert minden áron ELLA-t akart bányászni, és itt megállt a tudománya. Most, hogy bekapcsoltam a konzolját minden gond nélkül stabilan bányászik. Ez csak nálam ilyen bugos?)

    Más:
    Tételezzük fel, hogy a gépem egy olyan helyen üzemel, ahol nem kell az áram számlát számításba vennem. Jelenleg 1db 290 van a gépbe, ami becslések szerint 20$-árt csinál hetente, így egy hónap alatt rosszabb esetben is kijön a 60$. Jó befektetés lenne-e venni ez a 290 mellé még egy darabot? Akár hogy számolom, nagyjából 2 hónap alatt vissza hozná a 2 kártya, annak az egynek a befektetett árát. Persze ez csak elmélet, de szerintetek lehetséges? A másik lehetőség, hogy a mostani 290 is eladásra kerül, és ~100k-ból két másik kártya kerül megvásárlásra. Melyik lenne a jobb út szerintetek?

Új hozzászólás Aktív témák