Új hozzászólás Aktív témák
-
Slyr
csendes tag
Sziasztok!
Én egy photogalleryt szeretnék telepíteni, tudtok ajànlani hozzà valamit?
-
Billu
aktív tag
Ezt próbálta már valaki?
-
jFox
addikt
válasz
enginev3.0 #2 üzenetére
Nem is tudtam, hogy a uTorrentnek van linuxos verziója.
Én az Enhanced Ctorrentet használom egy saját építésű "NAS"-on. Parancssorból indítható, és a CTCS-el meg webről managelhető.Billu: nekem anno a kissd-t (KISS daemon) kellet beüzemelnem és úgy oldottam meg, hogy írtam egy script-et, ami elindítja az adott alkalmazást és ezt belinkeltem az /etc/rc.d/rc3.d könyvtárba.
-
enginev3.0
félisten
Én rögtön kérdeznék egy olyat, hogy van egy NS-K330 nasom, egy külső vinyóval, Transmission 2.0-val, és nagyon ingadozó a sebessége.
Valaki tud nekem segíteni egy Linuxos utorrent feltelepítésében? SDK-t tudok adni, illetve van Root elérésem is, de Linux tudásom nulla, így igen csak nehéz megoldani, ezért szeretném ha valaki tudna nekem segíteni, akár itt akár msn-en.
Illetve az utorrent oldalán van fent a Linuxos verzió.
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném
-
enginev3.0
félisten
Itt lehet beszélgetni róla, kérdezgetni, segítséget kérni.
Ezt a szoftvert használó eszközök:
NS-K330
wlxkj652
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged