Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz #65675776 #6562 üzenetére

    MPC tudja? Mert azt letöltöttem.
    Ami megeszi a gépemet, azt én eszem meg. :((
    a felveszi az adás hangját, és nem játssza le, az 1 dolog, de hogyan játssza le egy másik adás hangját? Azt vette fel? (Tudom, nézzem meg MPC-vel.)
    Még mindig nem tudok szerkeszthető formátumban felvenni, és konvertálni sem. :O :W Most letöltöttem ezeket: DVScheduler, MediaPortal, de még nem teszteltem le őket. Állítólag tudnak felvenni. Bár, ha .ts-ben, akkor cseszhetem.
    Miért van az az érzésem, hogy a sok duma mögött a TV-adások digitalizálása is csak egy nagy kupac szarral ajándékozta meg az emberiséget? :F
    Ez is kompatibilis (Alcatel X200 USB Stick,) szoftver frissítést adtak ki hozzá), baszhatom, ahányszor felcsatlakozik a netre, annyiszor új hálózatot érzékel, és W7 topicban sem tudta senki a megoldást erre a problémára. Vistán anno letilthattam az új hálózat felismerését, ha W7 alatt letiltom, juszt is megint új hálózat lesz. Aztán mire lejár a 45 nap keretem, már tele van a registrym a modem bejegyzéseivel. :W
    Most találtam egy TVToolbox nevű kis progit, ami állítólag felvételek szerkesztésére, konvertálására, de ennek is csak utólag hiszek, ha netán működik.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    senior tag

    Sziasztok!
    Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
    Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
    Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
    Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!