Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Leadtek belső tévétunerek (kiemelt téma)

(#3001) bzoley válasza shteer (#3000) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Szavadon foglak :)

Vagy foglalt volt a kártya(pl:MC), vagy driver telepítési hiba lehetett.

(#3002) shteer válasza bzoley (#3001) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

úgylegyen :D

MC-t nem piszkáltam - szerencsére nem is kellett :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#3003) Mercutio_ válasza bzoley (#2999) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Szépestét!
Jelenleg 32bites XP-re melyik PVR2 verziót javaslod? (Volt egy rendszer reinstall)

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#3004) partymaci válasza bzoley (#2968) üzenetére

partymaci
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tudsz ajanlani esetleg olyan karit, persze leadtekrn belul, aminek hangeroszabjzoja hajlando muxeni x-fivel?

Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!

(#3005) bzoley válasza Mercutio_ (#3003) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Pl.: v2.0.2.31

partymaci:
Ha figyelmesen olvastad volna, amit írtam, akkor most nem kérdeztél volna hülyeséget. Nem a tunerrel van a gond, hanem a szutyok Creative driverrel. Vagyis cserélj hangkártyát, imádkozz normális X-Fi driverért, vagy nézd meg PCI-on keresztül van-e hang, PCIa üzemben nincs gond a hangerő állítással.

(#3006) partymaci válasza bzoley (#3005) üzenetére

partymaci
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

bocs, elsiklottam a PCIa felett mert fogalmam sem volt miaz, vagyis hogy hol mit kell beallitani...elismerem hogy a driverei szarok de a hangzasa jobb integraltnal :}

(#3007) bzoley válasza partymaci (#3006) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

A legtöbb integráltnál valóban jobb, de miért csak azokhoz hasonlítod? Nem csak CL van a világon. Nem egy normálisan működő hangkártya létezik, mondjuk akinek az EAX is fontos, azoknak nincs túl nagy választék. DE az EAX lassan úgyis mehet a süllyesztőbe.

(#3008) shteer válasza bzoley (#3007) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

az hogy lehet, hogy az eszközkezelőben ott van a Global (audio) de a pvr2-n nem tudom kiválasztani, hogy PCIa-t használjon?

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#3009) bzoley válasza shteer (#3008) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

A PVR2 hivatalosan még nem támogatja a funkciót. A registryben lehet kapcsolgatni. Nem tudom linkelni, keress rá itt, vagy az lhsite-on. Viszont nem minden Global tud alapból PCIa-t, szóval ne lepődj meg, ha nem megy.

(#3010) shteer válasza bzoley (#3009) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

kipróbáltam a patch-et, nem működik továbbra sem.
pedig G rev a kari

ez még nem is lenne baj, egy kábel hátul nem számít DE:

minden csatorna monoban szól :( átváltani sem tudok... ez mitől lehet? :U

(#3011) bzoley válasza shteer (#3010) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Gondolom kikapcsolt PVR2 mellet adtad hozzá a registry bejegyzést.
Hangot az S billentyűvel tudod állitani, kijelezve viszont csak a zöld csik alatt lesz, vezérlőpulton nem(új verziók). Régebbi verziókkal,(pl. 2.0.2.31) nincs ilyen gond.

(#3012) shteer válasza bzoley (#3011) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

kikapcsoltnál, bekapcsoltnál... hogyan kell helyesen? :)

kipróbálok egy 31-es verziót

(#3013) bzoley válasza shteer (#3012) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Természetesen, kikapcsolt PVR2 mellett ajánlott hozzáadni a registry-hez.

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Leadtek\Video\WFDVB-T\]

"UsePCIAudio"=dword:00000001

[ Szerkesztve ]

(#3014) fradi81

fradi81
(őstag)

hali
most a globalomba nincs dugva tv kábel. így nem is tud fogni semmi adást, ahhoz is rá kéne kötni valami antennát hogy pl az m1 bejöjjön rajta? mert a pvr2 nem talál semmit.

sportfogadás blog: http://balazstippek.blogspot.com/

(#3015) shteer válasza fradi81 (#3014) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

antenna nélkül aligha fog a tv is adást :U

(#3016) daa-raa válasza fradi81 (#3014) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ez kicsit erős volt...

Si vis pacem, para bellum.

(#3017) shteer válasza bzoley (#3013) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

úgy tűnik hiába minden, S-re sem áll át stereo-ra, PCIa se működik

(#3018) bzoley válasza fradi81 (#3014) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Nem ártana valamit bedugni, legalább egy darab drótot.

(#3019) bzoley válasza shteer (#3017) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

PCIa lehet, elég változatosak a támogatott darabok. De az S billt nyomkodva látnod kéne, ahogy változik a felirat a képernyőn(mono - dual - stereo)

(#3020) shteer válasza bzoley (#3019) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

van xp-m is, azon megy a stereo - vista alatt van igazán a gond. pcia már nem érdekel, nem is kell, csak a stereo hangnak illene működnie :(

(#3021) Nkboy válasza bzoley (#3019) üzenetére

Nkboy
(senior tag)
LOGOUT blog

Elérhető az lhsite.hu? Vagy nálam van a hiba?

(#3022) bzoley válasza Nkboy (#3021) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Délután óta nem elérhető. Reméljük holnapra helyreáll a rend.

shteer:
Érdekes, soha nem volt ilyen gondom. Passzolom mitől lehet. Ha csak a hang nem lenne sztereo, akár még hangkártya driver probléma is lehetne, nem lenne meglepő, de hogy még váltani sem lehet.

[ Szerkesztve ]

(#3023) Hammon Serra

Hammon Serra
(senior tag)

Lehet nekem is kelene új driver.
kb 1 hónapja használtam utoljára.Ma bekapcsolom, és fekete fehér zöld villogó képek vártak.
Driver segíthet?
HA igen honnan szedhetem le?
Mert látom ez most nem megy.http://www.lhsite.hu

Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........

(#3024) Hammon Serra

Hammon Serra
(senior tag)

mögoldottam:-)

Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........

(#3025) shteer válasza bzoley (#3022) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hangkari driver lehet, másra már én sem tudok gyanakodni... mivel xp alatt lehet váltani és van stereo hang

pvr2-ből próbáltam a 17-est, 40-est, 46b-t.. ugyanaz. mardt a 40-es

(#3026) noname-hu

noname-hu
(újonc)

Egy TV2000XP Globalra rá lehet kötni a PlayStation 3 at? mer elvileg tud s-videot....és rendeltem már Sony S-Video kábel-t szal csak érdeklődök hogy nem-e dobtam ki 7 ezer forintot a semmiért.
a kábel tulajdonsága
S-video csatlakozás a képnek
2 db RCA csatlakozó a hangnak

és amúgy a harmadik rca az mire való?

[ Szerkesztve ]

(#3027) Füleske válasza noname-hu (#3026) üzenetére

Füleske
(őstag)

A sárga az videobemenet.

"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

(#3028) bzoley válasza Füleske (#3027) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Amit kompozitnak hívnak.

(#3029) noname-hu

noname-hu
(újonc)

ok kössz, de attól még rá lehet kötni?
ja és van sony composite kábel is de az 5 rca-s azzal is rámenne? ha igen akkor melyik a jobb?

[ Szerkesztve ]

(#3030) noname-hu válasza noname-hu (#3029) üzenetére

noname-hu
(újonc)

azért ennyire nem kellet volna megeröltetni magatokat...ja és kössz a semmit!

(#3031) bzoley válasza noname-hu (#3030) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Mi olyan bonyolult ezen? Ha mindekét eszközön megtalálható ugyanaz a csatlakozó, akkor összeköthető. Kompozit, komponens, s-video, vagy ami van.

(#3032) noname-hu válasza bzoley (#3031) üzenetére

noname-hu
(újonc)

semmi...csak gonoldtam h mivel DVI kábelen rácsatlakozol DVI-s monitorra akkor nincs kép addig ameddig nem tud a monitor valami hdpc-t...gondoltam itt is lehet valami ilyesmi...

(#3033) daa-raa válasza noname-hu (#3032) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Rosszul gondoltad, ugyanis ez nem igaz. A HDCP csak a védett HD tartalmak teljes felbontású megjelenítéséhez kell. Sima, pl Win asztal, megjelenítéshez nem kell HDCP, főleg hogy DVI már korábban is volt.

(#3034) lakatosturbo

lakatosturbo
(fanatikus tag)

Emberek lenne egy olyan kérédsem hogy van a rádiónak antennája amit a tv tunerből jön és elágazik két felé és a két végén van egy-egy fekete lezázószerűség Kérdés, hogy ha én levágom az egyik végéről azt a fekete lezáró szerűséget mert szeretnék rátenni egy 50 cm-es antennát ugye nyugottan megtehetem? Amúgy abba az antenne vezeték belsejébe hány vezeték fut 1 vagy 2 mert ha 1 akkor bocs a sok szövegelésért mert akkor meglehet csinálni de szeretnék biztos lenni a dologban.

"Az amerikaiak az Apollo űrprogram keretében olyan tollat fejlesztettek ki több millió dollárból, amellyel írni lehet a súlytalanság állapotában is - az oroszok ceruzát vittek fel..."

(#3035) partymaci

partymaci
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv! olyan kerdesem lenne hogy PVR3000 Deluxe tamogatja a PCI audiot?

(#3036) bzoley válasza partymaci (#3035) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Az már túl bonyolult lett volna, hogy beleolvass a kártya topic-jába?
Egyébként támogatja.

[ Szerkesztve ]

(#3037) partymaci válasza bzoley (#3036) üzenetére

partymaci
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem de mire megettem mar keso volt, elnezest :o

(#3038) Mercutio_ válasza bzoley (#3005) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Felraktam, aztán elindítottam az adaptív keresést, de se hungary se románia esetén nem talál csatornákat:(

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#3039) salazolko

salazolko
(újonc)

Van egy FF06107D azonosítójú Winfast TV 2000 XP kártyám, és az lett a problémám vele, hogy feltettem egy új xp-t(SP3-al) illetve Vistát(SP1) és azokon a windowsokon nem tudtam drivert varázsolni alájuk.
Olvastam leadtekhelp-es honlapon, hogy valószínűleg rossz a kártya, de egy régebbi xp-n megy, de csak Intervideo Windvr3-al. se pvr, se pvr2-vel!
valami ötlet?!

(#3040) bzoley válasza salazolko (#3039) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Ahol azt olvastad, hogy rossz a kártya(valójában valószínűleg csak nem használható), ott az is le van írva, mit lehet kezdeni vele.

Mercutio_:
Talán valamit rosszul csináltál? A helyes beállítás jellemzően Hungary. Szedj le mindent, és kezdd elölről. Friss driver, majd PVR2. Kábelt nem húztad ki? Volt már rá példa. Én egyébként a 2.0.2.46-ot használom, csak annyi a nyűgje, hogy kézzel át kell lökni sztereóba minden indításkor(kártyafüggő).

[ Szerkesztve ]

(#3041) salazolko válasza bzoley (#3040) üzenetére

salazolko
(újonc)

nem teljesen egyértelmu szamomra, mivel azt olvastam azon a bizonyos oldalon, hogy egyaltalan nem megy a kartya, akkor van ez a nyűg.
de én a regi windowsomon most is nezem a tv-t, és csak az ujabb windowsokon van gond, ami nem vszinu, hogy eeprom problema. de azert ha talalok egy tuzesvasat, megegetem.
kösz az irast.

(#3042) bzoley válasza salazolko (#3041) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Ha a driver telepítése után változott meg a hardver azonosító, még akár működhet is a kártya. A gond akkor kezdődik, ha új operációs rendszeren akarsz új drivert telepíteni, mert a driverben, és a kártyán lévő azonosító nem fog egyezni. Amúgy megpróbálhatsz módosított drivert is kreálni, csak a hw azonosítót kell lecserélni valószínűleg, de a helyes eljrárás az, amit leírtam. Ettől függetlenül, ha régi gépen normális 6606 az azonosító, akkor más is lehet a gond. Ha a működő gépen is FF06, akkor fölösleges találgatni, és nincs helye "szerintemeknek".

(#3043) villanyie

villanyie
(lelkes újonc)

Sziasztok, tv 2000xp expertem van es az a gondom hogy tevezesnel normal hangeronel szinte minden adonal halatszik egy sisterges, ha lejebb veszem a hangerot akor nem lehet eszre venni, viszont nagyon kel fulelni h mit beszelnek a tv-be. Minel hangosabra huzom, annal erosebb az alapzaj. Probaltam mas orszagra alitani a keresonel de ugyan az. Radiozasnal semmi gond, maximumra huzom akor is kristaly tisztan szol. A hangkartyam egy Audigy2 ZS. Elote Creative Live 5.1 volt, de azal is ugyan ez volt. Az alaplapi hangkartyaval ugy remlik nem csinalta ezt, viszont ott ha maximumra huztam a tv-t, akor is gyenge volt a hangero. Szoval szerintem olyasmi lehet a gond h a tunernek az eloerositoje tul keves jelet add a hangkartyanak TV-modban, viszont radional ok a dolog. Van remeny?

(#3044) daa-raa válasza villanyie (#3043) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Próbálj meg finomhangolni egy kicsit a csatornákon, többnyire segít.

(#3045) villanyie válasza daa-raa (#3044) üzenetére

villanyie
(lelkes újonc)

koszi, delutan megprobalom, most meloba vagyok. A valaszodban azt irtad h "tobnyire segit" ez azt jelenti h ez 1 ismert problema es masok is talalkoztak mar vele?

(#3046) daa-raa válasza villanyie (#3045) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A PVR2 tapasztalataim szerint nem a megfelelő frekvenciára hangolja a tunert, néha 250kHz-nyivel is mellé. Márpedig nem mindegy a hang szempontjából tapasztalataim szerint.

(#3047) salazolko válasza bzoley (#3042) üzenetére

salazolko
(újonc)

floppy helyett vmi mas megoldas? mert se lemezem, se meghajtom nincs. usb?

(#3048) bzoley válasza salazolko (#3047) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Bármi szóba jöhet, amiről boot-olni tudsz.

(#3049) salazolko válasza bzoley (#3048) üzenetére

salazolko
(újonc)

közben sikerült pendrive-val bebootolni(flashboot nevu programmal). megcsinaltam, atirta, megy! köszi a segitseget!!!

(#3050) Füleske

Füleske
(őstag)

Bocs hogy ide írom bzoley :

"Amennyiben az adott csatorna HD felbontással rendelkezett, mire a monitorra, sőt a tévékártyára érkezik már le lesz butítva SD felbontásra. Ez köszönhető a másolásvédelemnek is, de közvetlenül az analóg kimeneteknek, csak ennyit tudnak, nem képesek HD tartalom továbbítására, ellenkező esetben talán nem is látnák el az STB-t ilyen kimenetekkel. Egy kis szerencsével a képminőség még mindig jobb lesz, mint a hagyományos, analóg változaté."

Ezért kellene olyan tvkártya ami rendelkezik hdmi bemenettel. Meg egy PVR HD szoftver.
A másik dolog amit nem értek az hogy ha az analóg nem bírja a HD - t akkor a tvkártya miért támogatja a HD felbontást komponens bemeneten ?
Te írtad :
[link]

[ Szerkesztve ]

"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Leadtek belső tévétunerek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.